Oldal frissítése

Sea Summit Dry Sack 2L yelow

5 2 értékelés

Sea Summit Dry Sack 2L yelow

Talán minden evezős ismeri az érzést, amikor gyors a sodrás vagy viharba kerül és az összes felszerelésével együtt a vízbe borul. Vagy talán csak szereted, ha a dolgaid biztonságban vannak egy táskában, az esőtől vagy más káros hatásoktól védve? A Sea to Summit cég most elhozza neked ezt a vízálló táskát. 

Legfontosabb jellemzői

  • Tekercses zár
  • Dupla varratok biztosítják a vízálló hatást
  • Űrtartalma 2 liter
  • Technológiailag átalakított a még jobb vízállóság érdekében
  • 13 x 29 cm
  • Súly 38 g

Tartsd szárazon holmijaidat

A Dry Nano verzió még könnyebb, mint valaha. Tekerecses zár és dupla varrás biztosítja, hogy egy csepp víz se kerülhessen a zsákba, így biztonságban tartva tartozékaidat, amely egyúttal könnyen szállítható egyik helyről a másikra. A Szilikon Cordura és a PU bevonat még vízállóbbá teszi a terméket. A zsák maga rendkívül könnyű és egyszerűen összehajtható a tárolás érdekében. Teljes űrtartalma 2 liter. 

Kód:  SPT1052
Termékszám:  9327868008797

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10