Oldal frissítése

ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB-os SD kártya

4,6 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB-os SD kártya

 A legkisebb vadkamera a piacon

Ez a modern és kompakt ScoutGuard vadkamera rengeteg lehetőséget ajánl, méltányos áron, és tökéletes választás a vadak fotózására. Kis méretének és színének köszönhetően tökéletesen elrejthető a vadak szeme elől. A cseh nyelvű, beépített LCD kijelzővel ellátott szerkezetet mindenki tudja kezelni. A vadkamera rendkívül érzékeny, PIR szenzorokkal van felszerelve, amely hatótávolsága akár 17 méterre is elér.


Jednoduché ovládání a nastavení
 
 

Az egyszerű kezelhetőségért a fotócsapda egy 1,44”-es képernyő átmérőjű beépített LCD kijelzővel rendelkezik. Az összes szükséges funkció problémamentes kiszolgálásához pedig mindössze három kapcsoló elegendő, tehát a fotócsapda azonnal használatba vehető. A teljes magyar menünek köszönhetően a készüléket bárki kezelni tudja..


Éjszakai megvilágítás 14 méter távolságig

A minőségi 5 Mpx-es CMOS érzékelőnek és a széles látószögű 55°-os objektívnek köszönhetően minden alkalomkor éles fotókat vagy HD minőségű videókat készíthet. A négy részből álló LED dióda gondoskodik az éjszakai megvilágításról. Hullámhossza 940 nm, amely az emberi szem számára nem érzékelhető, ugyanakkor az állatokat sem riasztja el. A kioldó sebessége kevesebb 1,2 másodpercnél, tehát egész biztosan nem szalasztja el a fotózni kívánt állatot vagy személyt.



A készülék az IP56-os borításának köszönhetően ellenáll mindenfajta kedvezőtlen időjárásnak, beleértve a sűrű záport is, így kiváló segítőtársa lesz minden körülmények között. Télen és nyáron is használható -20-tól egészen +60°C hőmérséklet között.


Akár 3 hónapos élettartammal

Az adatok tárolására rendelkezésére áll egy slot maximálisan 32GB kapacitású memóriakártya számára. A csomagolás része egy 8GB-is SD WiFi kártya, tehát a készülék már a kicsomagolást követően használatba vehető, és működésre készen áll vezeték nélküli technológiájával. Tápellátásáról négy darab AA elem gondoskodik, amelyek akár 3 hónapnyi élethosszt nyújtanak!

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 173 g

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége 14 Mpx
Érzékelő felbontása 5 Mpx

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara 20 m

Tulajdonságok

Funkciók Vaku
Vízhatlan IPX6
Konnektivitás WiFi

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Akkumulátor típusa AA
Akkumulátorok száma 4 db
Max. akkumulátor élettartam 84 nap
Kód:  CEL405c
Termékszám:  1605-039
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20