Oldal frissítése

Schwalbe Marathon Plus 27,5x1,5"

13 860 Ft

Schwalbe Marathon Plus 27,5x1,5"

A Schwalbe Marathon Plus márka legtöbbet vásárolt terméke.  Nagyszerű megoldás kerékpárod számára minden típusú terepen. A külső gumi belsővel használható, mérete 27,5 × 1,5 ", tömege 920 g. Igényes terepen is megállja a helyét,hiszen SmartGuard funkcióval felszerelt, amely minimalizálja a defekt kialakulásának esélyét. A SmartGuard funkció a piacon fellelhető leghatékonyabb, és több mint 15 éve legyőzhetetlen. A Schwalbe Marathon Plus hegyi kerékpár gumi külső kiváló minőségű, és a legintenzívebb használatra alkalmas. Anyaga részbenújrahasznosított, ennek köszönhetően kíméletesebb a környezethez, mint a konkurens termékek.

A Schwalbe Marathon Plus 27,5 × 1,5" terep külső gumi legfontosabb jellemzői

  • A külső gumi drótbetéttel ellátott
  • Nagyszerű SmartGuard defekt védelem, amely több, mint 15 éve legyőzhetetlen
  • Mérete 27,5 × 1,5 "
  • A külső gumi tömege 920 g
  • Bármilyen terepre alkalmas, intenzív igénybevételre is

A Schwalbe Marathon Plus külső gumi tökéletesen véd 

A Schwalbe márka külső gumijai elsősorban minőségi konstrukciójukról és kiváló defektvédelmükről ismertek. Nem kivétel ez alól a Marathon Plus külső gumi sorozat sem. Ellenálló a tekerés közben előforduló tipikus károkkal szemben, alacsony nyomás mellett is lényegesen hosszabb ideig bírja repedések nélkül. Előnyös tulajdonságai miatt aSchwalbe Marathon Plus külső bicikli gumi a legjobb választás a legfeljebb 50 km / h sebességgel haladó elektromos kerékpárok számára egyaránt.


Paraméterek

Típus

Gumiköpeny típusa Belső gumis
Terep Út

Alkalmazás

Keréktípus MTB

Méret

ETRTO méret 40-584
Méret hüvelykben 27,5×1,5
Kerék átmérője 27,5"
Külső gumi szélessége 38,1 mm (1,5 ")

Gumiköpeny tömege

Tömeg 920 g

Jellemzők

TPI 67
Perem Drót
Kód:  SCHW073
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4026495740081
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20