Oldal frissítése

Schwalbe G-ONE ALLROUND 40-622 Addix Performance RaceGuard TLE bronze skin hajtogatható

5 1 értékelés
12 990 Ft

Schwalbe G-ONE ALLROUND 40-622 Addix Performance RaceGuard TLE bronze skin hajtogatható

Egy új külső gumit keresel? Akkor már csak a biciklid kerékméretét kell ellenőrizned. A gumiköpenyt vegyes használatra fejlesztették ki. Megállja a helyét a száraz és nedves felületeken, sima aszfalton és terepen is. Bringás gyártóként jól ismert Schwalbe gumiköpenye elsősorban MTB, cross és közúti kerékpárokhoz ajánlott. Szélessége 40 mm. A külső oldalfalán többnyire három fajta méretet találunk. Mindegyik a köpeny átmérőjéről és annak szélességéről informál. Az ETRTO a számunkra leginkább érthető, hiszen metrikus. Az első adat jelöli a felfújt gumi külső szélességét, a második pedig az átmérőjét. A külső ETRTO száma: 40-622. A kiválasztásnál a TPI értéket is érdemes szem előtt tartani. Minél több szálat tesznek bele, annál könnyebb lesz majd a gumi. A magasabb TPI szám kisebb gördülési ellenállást jelent, így a köpeny jobban tapad az úthoz és könnyebben veszi az akadályokat. A külső TPI száma: 67. A minőségi Schwalbe G-ONE ALLROUND 40-622 Addix Performance RaceGuard TLE bronze skin hajtogatható kevlár (összecsukható) peremmel van megerősítve. Tömege: 485 g.

A remek Schwalbe G-ONE ALLROUND 40-622 Addix Performance RaceGuard TLE bronze skin hajtogatható gumiköpeny főbb jellemzői

  • Alapból MTB, cross és közúti típusú kerékpárokhoz
  • Általános használatra fejlesztették ki
  • Gumibelső nélküli kivitel
  • Szélessége pontosan: 40 mm
  • A köpeny ETRTO száma: 40-622
  • Az általunk értékesített Schwalbe G-ONE ALLROUND 40-622 Addix Performance RaceGuard TLE bronze skin hajtogatható pereme kevlár (összecsukható)
  • A gumi TPI száma: 67

Paraméterek

Típus

Gumiköpeny típusa Gumibelső nélküli
Terep Univerzális

Alkalmazás

Keréktípus MTB, Cross, Közúti

Méret

ETRTO méret 40-622
Méret hüvelykben 28×1,5
Külső gumi szélessége 40 mm (1,57 ")

Gumiköpeny tömege

Tömeg 485 g

Jellemzők

TPI 67
Perem Kevlár (összecsukható)
Kód:  SCHW203
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4026495901963

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15