Oldal frissítése

Savage Gear Sling

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Savage Gear Sling

Hobbid a horgászás? Akkor a Savage Gear Sling válltáskát egészen biztosan Neked találták ki! A táska kifejezetten horgászok és halászok számára készült, erre a célra pedig számos praktikus zsebbel is rendelkezik. Elegendő tárolóhelyének köszönhetően vitathatatlan kényelemérzetet biztosít, és felszereltségébe tartozik egy minőségi doboz a csaliknak, és 3 zárható műanyag zacskó. 

Legfontosabb jellemzők

  • Vízálló anyag
  • Párnázott vállpánt
  • Minőségi kiegészítők
  • Túlméretezett cipzár

Magas minőség és kényelem

A táska minőségi, vízálló 600D poliészterből készült, így nem kell amiatt aggódnod, hogy táskád átázik. Zsebei túlméretezett zipzárral rendelkeznek, amelyek ellenállnak a sós víznek. A kényelmes és hatékony szállítás érdekében a táska párnázott vállpánttal rendelkezik. Mindezen okokból kifolyólag mi valószínűsítjük, hogy szeretni fogod ezt a táskát, és természetjáró kalandjaid szerves részéve válik majd!

További információk:

Méretek:
20 × 31 × 15 cm

Anyaga:
600D poliészter

Tartozékok:
Doboz, 3 zárható műanyag zacskó

 

Paraméterek

Viselési mód

Viselési mód Válltáska

Típus

Típus Pörgető
Kód:  JVR056197
Termékszám:  5706301547804

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10