Oldal frissítése

Savage Gear 3D vonal a Golden Albino pisztrángon keresztül 20 cm

Savage Gear 3D vonal a Golden Albino pisztrángon keresztül 20 cm

Ez a tökéletes műanyag csali megtagadja a határ mesterséges és élő csalit. Az élő halak 3D-s letapogatásával jött létre.A csali nejlon hálóval van megerősítve, és két választási lehetőséget kínál. Az egyetlen ilyen fajta finom csöves vonalak belsejében. A horgok az aljához és a felső részhez rögzíthetők. Amikor a kampókat a hátára rögzíti, átugorhatja a víz alatti akadályokat és az elárasztott talajt. A horgokat a cső megerősített szájára helyezzük, és a lágy test károsodása vagy szakadása nem jelentkezik. Halatámadás után a csapda teste továbbhalad a háromszögtől, és a halak nem használhatják a csapda súlyát az elakadás feloldásához. 

Főbb jellemzők

  • az Y alakú áthaladási rendszer lehetővé teszi, hogy a horgokat mind a gyomorra, mind a hátra szerelje fel
  • A tökéletes 3D-s feldolgozás minden egyes csukát elront
  • speciálisan megerősített ízületek a hosszabb élettartam érdekében
  • egyedülálló rögzítés egy kétrétegű horoghoz 20 és 30 cm-es változatokhoz

Egy tökéletesen hangolt darab

A kifinomult kialakítás biztosítja, hogy a csalit felfelé mozduljon el, amikor a hal megragadt, és így a halat nem lehet a csali súlyával kihúzni. A csali úszási mozgása az igazi pisztrángot olyan reálisan közelíti meg, hogy valósághűen megkülönböztethetetlen . Könnyedén könnyen megtéveszteni egy nagyon képzett és intelligens csuka, és azonnal vadászni fog.

Válaszd ki a tiédet

A csapdák vannakkét változatban és 3 méretben kapható . Lassan süllyedő változat, ahol a szál áthalad a szájdarabon a sekély vizek megjelenítéséhez. A mérsékelt mosogatóverzió, ahol a szálak átmennek a szemed felett - a vízoszlopban állhat vagy merülhet. Alkalmas az oszlop alulról a hajóra vagy a sziklákról és a meredek partokról

Paraméterek és specifikációk:
Design: Golden albino (arany albínó)
Verzió: mérsékelten merülő
Test: puha
Mérete: 20 cm
Súly: 98 g
Csomagolás: 1 db

Paraméterek

Tulajdonságok

Hossz 200 mm
Kialakítás Süllyedő
Csörgő Nem
Tömeg 98 g
Kód:  RYB618
Termékszám:  5706301487919

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10