Oldal frissítése

Savage Gear 3D Rad 30 cm, 90 g 01-barna

5 1 értékelés

Savage Gear 3D Rad 30 cm, 90 g 01-barna

Unod már a hagyományos műcsalikat, és kipróbálnál valami újat? Ha igen, figyelmedbe ajánljuk a Savage Gear cég 3D-s patkányutánzatát barna színben. Nagyon élethű mozgása még az óvatos ragadozókat is képes megtéveszteni, eredményesen lehet vele horgászni csukára, fekete sügérre és harcsára.

Mivel a damil több helyen is rögzíthető a csalihoz, megváltoztatható a viselkedése: lehet a víz tetején vontatni, de akár süllyedő, víz alá bukó mozgásra is rá lehet bírni. Ráadásul mindezt meglehetősen hangosan teszi a műpatkány, így nem fogja tudni elkerülni a ragadozók figyelmét. A test anyaga tartós ABS műanyag, a lábak és a fülek puha anyagból, míg a könnyen cserélhető farok erős fonott zsinegből készül.

Fő jellemzők

  • 3D-s élethű patkányutánzat
  • ragadozó halak horgászatához ajánlott
  • hitelesen utánozza a víz tetején úszó és a felszín alatt búvárkodó patkányt
  • ellenállhatatlan hangokat ad ki
  • kiváló minőségű anyagokból
  • nagyon hegyes Savage Gear hármashorgokkal
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Hossz 300 mm
Kialakítás Úszó
Csörgő Igen
Tömeg 90 g
Változat Brown
Kód:  SPTms123
Termékszám:  5706301537409
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10