Oldal frissítése

Savage Gear 3D Horny Herring 80 8cm 13g SS

Savage Gear 3D Horny Herring 80 8cm 13g SS

Támogatja a halászatot, vagy csak nagyszerű kikapcsolódást követel a kemény munka után? Annak érdekében, hogy a vadászat sikeres legyen, nem csak a türelem és a jó rúd elég. Nagyszerű érdeme van a választott csalinak is. Kis hüllők készült kis hering, hogy vonzza a széles körű ragadozó édesvízi vagy tengeri hal. A Horny Herring tökéletes csali nagyszerű ragyogással úszik és táncol a felszín alatt. Mind a VMS-nek köszönhetően - egy élő mozgásrendszer. Ez a tökéletes csali a pisztráng, a tengeri farkas, a sügér vagy a csuka.

Főbb jellemzők

  • Tökéletes részletek és reális megjelenés
  • Hosszú dobásokhoz acélból és volfrámból készült test
  • Élő mozgásrendszer VMS
  • Nagy csali nem csak pisztrángért
  • Méretek: hossza 8 cm, súly 13 g

Reális mozog

A Horny Herring egy teljesen fantasztikus és hatékony csali, amely vonzza a legtöbb pisztrángot. A herpesz szkennelésével fejlesztették ki, ami a 3D utánzását eredményezte. A pisztráng nem tud ellenállni a csalétek reális mozgásának. A horny hering mind acélból, mind volfrámból készült, jó súlypontot biztosítva a hosszú dobásokhoz. A hering farkában egy horog van, amely biztosan halat fog. Nemcsak élvezni fogja a fogást, hanem ízletes ebédet vagy vacsorát is szeretne a szeretteivel.

Kód:  RYB934NAD
Termékszám:  RYB934NAD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05