Oldal frissítése

Sava Road Carbon 5.0

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sava Road Carbon 5.0

A Sava Road Carbon 5.0 az ésszerű vételár és a jó ár-érték arány ideális kombinációja. A kerékpár könnyű szénszálas kerettel , csúcsminőségű Shimano márkájú és kiváló minőségű szénszálas keréktárcsákkal rendelkezik. Minden egyedi árért.

A Sava Road Carbon 5.0 közúti kerék alapvető jellemzői

  • Sportos hangolt szén-kerékpár
  • A Shimano Ultegra sorozat minőségi összetevői
  • A kerék fekete és piros kialakítása jól illeszkedik
  • Tömeg csak 8,1 kg

Könnyű közúti kerékpár Shimano alkatrészekkel

Koncepciójával a Sava Road Carbon 5.0 közúti kerékpár nemcsak végtelen sima szakaszokra alkalmas, hanem a hegyekbe való bejáráskor is nagy segítség . A Shimano Ultegra KRDR8000SS magas színvonalú váltó a Shimano Ultegra KFDR8000F készülékkel együtt összesen 22 fogaskeréket biztosít, amely rengeteg energiát biztosít gyors és váratlan felszállásokhoz.

A Sava márkáról

Száva, korábbi nevén a SAVA Kerékpár Creative Design Team, 2005-ben alakult Sindelfingen, Németország és nyitott egy új gyár frankfurti Oder, 2018-ban produkál kiváló minőségű utak, hajtogatás és hegyi kerékpár, és a portfólió is a mai egyre népszerűbb elektromos iskola . A Sava kerékpárokat az új generációs szénszálak jellemzik, kiemelve a minőséget és a biztonságot.


Kód:  SPTsav020nad
Termékszám:  SPTsav020nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15