Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung Wireless Battery Pack 10000mAh Silver

4,8 70 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Wireless Battery Pack 10000mAh Silver

Kábel nélkül nincs probléma

Miért keresgetnél konnektort, amikor nyaralni vagy üzleti útra mész? Szerezz be inkább egy vezeték nélküli töltést biztosító powerbank-et a Samsungtól. Persze nem kell az autóban vagy a pusztában lenned, hogy értékeld. A 10.000 mAh kapacitásának köszönhetően több telefont is képes feltölteni, mind az USB-C kábelt, mind a Qi vezeték nélküli töltési szabványt használva, és két eszköz egyidejű töltését támogatja.



Egyszerre két eszközt képes kezelni

A 10 000 mAh vezeték nélküli powerbank számos szempontból praktikus. A tartalék akkumulátor általános előnye, hogy kezeli két eszköz egyidejű töltését. Lehet, hogy van egy munkahelyi és egy privát telefonod, vagy esetleg fel kell töltened az okostelefonod és az okosórádat is, vagy a telefonod akkumulátora pont akkor merül le, mint a barátodé. Az USB-C kábel és a vezeték nélküli töltés kombinációjával könnyen kezelheted az ilyen helyzeteket.



Oszd meg az energiát a barátaiddal

A Samsung powerbank nem tesz különbséget. Szívesen megosztja az energiáját minden kompatibilis eszközzel, beleértve más gyártók telefonjait is. Csatlakoztasd őket kábellel vagy vezeték nélküli töltéssel. Elég, ha az újratölthető eszközök megfelelnek a kibővített Qi szabványnak. Egyszerűen tedd a powerbankra - és töltődik. Tehát nem számít, hogy a Samsung Galaxy S10 okostelefonodat vagy a barátaid mobiltelefonjait kell feltölteni, akik más márkákat részesítenek előnyben.



Paraméterek

Méret

Szélesség 70,8 mm (7,08 cm)
Magasság 149,93 mm (14,99 cm)
Mélység 15,09 mm (1,51 cm)

Kapacitás

Kapacitás 10 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-C

Teljesítmény és töltés

Töltési teljesítmény 15 W
Gyorstöltés típusa Qualcomm Quick Charge 2.0, Samsung Adaptive Fast Charging

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók Gyors töltés, Vezeték nélküli töltés, LED-es állapotjelző
Szín Ezüst
Kábel USB-C

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Bemenetek

Bemenet USB-C
Max. bemeneti áram 2 A

Tömeg

Tömeg 234 g
Kód:  SAAB0118a8
Termékszám:  EB-U1200CSEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05