Oldal frissítése

Samsung Gear S3 Classic

4,8 62 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Gear S3 Classic

Elegáns és praktikus

Fedezd fel a Gear S3 Classic okosóra nyújtotta korlátlan lehetőségeket! A luxus és elegáns külső mögött lenyűgöző funkciók rejlenek, amelyek megkönnyítik a mindennapokat, és jól jönnek a szabadidős tevékenységek során. Neked csak el kell fordítanod a keretet, és máris a legnagyobb kényelembe helyezheted magad. A minimalista design és a maximálisan praktikus kezelés kombinációjának köszönhetően te is rögtön beleszeretsz majd a Samsung prémium karórájába.

Személyre szabott design

Változtasd meg a Gear S3 kinézetét akkor, amikor csak akarod. Az Always On Display funkció felhasználói témák széles választékával szolgál. A 15 féle előre letöltött témán kívül a többi pedig rád vár a Gear App Store-ban. Emellett az 1,3 hüvelykes AMOLED kijelző az ízlésednek megfelelően változtatja külsejét. Ha igazán tökéletes és elegáns megjelenésre vágysz, válassz a számos különböző stílusú szíj közül.

Telefonálj könnyedén

Hívd fel a szeretteidet anélkül, hogy elő kellene keresned a telefonodat. A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően, az okostelefonnal való csatlakoztatás után könnyedén indíthatsz és fogadhatsz hívásokat a Gear S3 órán keresztül. A kényelmedet tovább növeli a készülék rendkívül alacsony tömege, ugyanis a Gear S3 mindössze 59 grammot nyom.

GPS - nem csak utazáshoz

Többé nem kell félned attól, hogy eltévedsz. A Gear S3 Classic beépített GPS modullal rendelkezik, amelynek köszönhetően a készülék mindig teljes körű információval szolgál a tevékenységeidről, valamint segítséget nyújt a navigációban. Az óra kompakt mérete praktikusabb az utazás során, mint a zsebben tárol mobiltelefon. Tartsd kéznél okos segítőtársadat, és érezd a magas fokú szabadságot.

Zene minden alkalomra

Töltsd fel kedvenc zenéidet a Gear S3 okosórádra! A Bluetooth headseten, vagy a beépített hangszórón keresztüli zenehallgatás elbűvölő dallamokkal lát el bárhol, bármikor. A Samsung készülékek számos formátum lejátszását támogatják, mint például MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR és AWB.

Élvezd a sportolást

Ha szeretsz sportolni, a Samsung Gear S3 Classic okosóra nagyszerű partnered lesz benne. Az aktivitásod nyomon követése releváns és hasznos információkkal lát el, így mindent megtehetsz annak érdekében, hogy jobban élvezhesd a sportolást, mint előtte bármikor. Például a Gear S3 tájékoztat az időjárásról, vagy figyelmeztet, ha változást észlel a légköri nyomásban. Ennek köszönhetően mindig tökéletesen felkészülhetsz bármilyen sporttevékenységre.

Nagyteljesítményű akkumulátor

Élvezd a Gear S3 nyújtotta funkciókat korlátlanul és lemerülés miatti aggodalom nélkül. Az akkumulátor kivételes üzemideje akár 4 napig is bírja töltés nélkül. A 380 mAh-s akkumulátor kapacitás elegendő energiát biztosít a készülék 1.5GB-os belső memóriájában tárolt tartalmaknak.

Minden időben

Ne féltsd az órádat még a legszélsőségesebb helyzetekben sem! Az Samsung Gear S3 számára a kedvezőtlen környezet sem jelent gondot, ugyanis IP68-as szabványnak megfelelő vízállósággal büszkélkedhet. Ez biztosítja, hogy a készülék nem csak a pornak és a szennyeződéseknek áll ellen, hanem a víznek is. 1,5 méter mély vízben akár 30 percig is bírja. Ez a megbízható és intelligens karóra gyakorlatilag bárhová elkísér.

Segítség a bajban

A Gear S3 biztonságban tart. Az készülék lehetővé teszi, hogy listát készítsd azokról a hozzátartozóidról, akik a védőangyalaiddá válhatnak az órádon keresztül. Vészhelyzet esetén csak nyomd meg háromszor a Home gombot. A kiválasztott vészhelyzeti személy azonnal értesítést kap, amely minden információt tartalmaz a jelenlegi tartózkodási helyeddel kapcsolatban.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kivitel és tartósság

Tok színe Fekete
Tömeg 59 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, WiFi, GPS
Szenzorok és hardver Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség
Smart funkciók Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Naptár, Stopper

Üzemidő és tárhely

Tárhely kapacitása 4 GB
Kód:  SAAW0013b
Termékszám:  SM-R770NZSAXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20