Oldal frissítése

Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black

Kiegészítők a termékhez

Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black

Stílusos utazásra vágysz? A(z) Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black bőrönd ideális választás mindenki számára. A(z) 91 l -es hely óriási pakolóhelyet jelent, így nem kell kompromisszumokat kötnöd csomagolás közben. A textil borítású bőrönd nagyszerű megoldás az olyan utazóknak, akik egy könnyű poggyászra vágynak, nagyszerű áron. A cipzáras kivitel miatt a bőrönd rekesze kismértékben megnagyítható. Fekete színe csak fokozza stílusos alakját. Bárhova is repülsz, a(z) Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black TSA záras bőrönd mindig ügyes segítőtársad lesz, amely egy pillanat alatt ámulatba ejt tökéletes kidolgozottságával és ergonomikus felépítésével.

A praktikus TSA zár elengedhetetlen a körültekintő utazók számára

A biztonság növelése érdekében általánosan bevezetésre került, hogy a közlekedésbiztonsági hatóság ellenőre bárkinek a bőröndjét átnézheti. Általában csak a kézi szkennert használják, de az ellenőröknek esetleg a zárat is szükséges lehet kinyitniuk. A különleges TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható. Azonban nem kell nyugtalankodnod, indokolatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black TSA záras bőrönd gyorsan bezárható egy három számjegyet használó kóddal és nem lesz miért aggódnod.

A(z) Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black bőrönd legfontosabb tulajdonságai

  • A bőrönd két görgővel rendelkezik, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen felületeken is
  • Az integrált húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését
  • Textil elosztó teszi lehetővé a kozmetikumok elválasztását a ruháktól

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 3,2 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 91 l

Felszerelés

Felszerelés Belső elválasztó
Kerékszám 2
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil
Kód:  SPTsam0026
Termékszám:  5414847964350
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10