Oldal frissítése

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 78 EXP Grey/Black

Kiegészítők a termékhez

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 78 EXP Grey/Black

Utazni stílusosan is lehet. A(z) Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 78 EXP Grey/Black bőrönd mindent tud, amit a régebbi poggyászok nem. A(z) 118 l -es űrtartalom hatalmas pakolóhelyet jelent, így a bőröndbe akár több személy dolgai is elférnek. A textil külsejű bőrönd tökéletes megoldás azoknak az utazóknak, akik egy egyszerű és könnyű poggyászra vágynak. A cipzáras kivitel révén a bőrönd belseje finoman bővíthető. Szürke színe csak fokozza stílusos megjelenését. Bárhova vezessen is az utad, a(z) Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 78 EXP Grey/Black TSA záras bőrönd mindig megbízható segítőtársad lesz, amely rögtön lenyűgöz átgondoltságával és részletgazdag praktikumával.

A célszerű TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A fokozott biztonság érdekében bevezették, hogy a repülőtér erre kiképzett személyzete bárkinek a bőröndjét ellenőrizheti. A bőröndöket általában csak szkennelik, de az ellenőröknek néha a zárhoz is hozzá kell nyúlniuk. Az úgynevezett TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható, amivel a reptéri személyzet fel van szerelve. Azonban nem kell félned, természetesen senki más nem férhet hozzá a dolgaidhoz. A(z) Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 78 EXP Grey/Black TSA záras bőrönd kényelmesen bezárható egy három számjegyből álló kóddal és letudhatod a gondot.

A(z) Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 78 EXP Grey/Black bőrönd főbb tulajdonságai

  • A bőrönd négy görgővel is fel van szerelve, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • A névcímke segíthet, ha elveszett a csomagod
  • A kézre álló húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését
  • Keresztpánt a belső tér jobb elosztásához

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Tömeg

Tömeg 3,8 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 118 l

Felszerelés

Felszerelés Belső elválasztó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil
Kód:  SPTsam0047
Termékszám:  5414847964497
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10