Oldal frissítése

Samsonite PRO-DLX 4 Rolling Tote 16.4" Magnetic Grey

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite PRO-DLX 4 Rolling Tote 16.4" Magnetic Grey

Üzleti útra mész, és jól jönne egy mobil iroda, amelyben minden elfér, amire az út során szükséged lehet? A szürke nylon és napabőr Samsonite PRO-DLX 4 Rolling Tote belső mérete 38,5 × 27 × 4 cm. Két kerekének köszönhetően maximális mobilitás nyújt. Az állítható magasságú fogantyúval irányítása nagyon egyszerű. A fogantyú a táska hátuljában levő tartóba teljesen elrejthető. A felső részen levő két pánttal, vagy a táska oldalán levő vállpánttal a táska könnyen szállítható egyik helyről a másikra. 

Legfontosabb jellemzői

  • Állítható behúzható fogantyú
  • Görgők a könnyű mobilitás érdekében
  • Alkalmas 16,4" / 10,1"-os notebokkhoz/tablethez 
  • Méretek: 43 × 40 × 20 cm
  • Térfogat: 25 l
  • Anyaga: nylon, bőr
  • Szín: szürke

Guruló iroda

A poggyász térfogata 25 liter, így minden fontos dolgot magaddal tudsz benne vinni. Elülső részén két kis zseb található. Egy cipzáras és egy irattartó rekesz a pénztárcának, tollaknak, ceruzáknak és egyéb kisebb tárgyaknak. A táska belső tere két különálló részből áll. Az első rekeszben van egy mappatartó zseb, amelybe A4-es méretű dokumentumokat lehet tenni és egy tabletzseb 16,4"-os vagy 10,1"-os laptopnak, vagy tabletnek. A második tágas rekeszbe ruhákat tehetsz.

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter, Bőr

Külső méretek

Mélység 20 cm
Szélesség 43 cm
Magasság 40 cm

Anyag

Anyag Poliészter, Bőr

Max. méret

Laptop képátló 16,4 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  GR840t1d
Termékszám:  35V08009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15