Oldal frissítése

Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Black

Utazni stílusosan is lehet. A(z) Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Black bőrönd egy igazi gyöngyszem, amely minden utazót lenyűgöz. A bőrönd tömege összesen csak 1,7 kg, így nem foglalja el a kilókat feleslegesen az igazán fontos becsomagolnivalók elől. A(z) 26 l -es térfogat megfelelő a legszükségesebb dolgok elcsomagolásához. A textil borítású bőrönd kiváló megoldás azok számára, akik inkább a könnyűséget részesítik előnyben a vízhatlansággal szemben. A cipzáraknak és a textil sajátságos tulajdonságainak köszönhetően a bőrönd rekesze enyhén kibővíthető. Fekete színe már csak hab a tortán. Bárhova is utazol, a(z) Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Black TSA záras bőrönd megbízható útitársad lesz, amely egy pillanat alatt ámulatba ejt egyedi kidolgozottságával és praktikus funkcionalitásával.

Az ügyes TSA zár a bőröndök első osztályú védelmét nyújtja

A légi közlekedés fokozott biztonsága érdekében szinte általánossá vált, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete bárkinek a bőröndjét átnézheti. Általában nincs szükség a bőrönd kinyitására, de az ellenőröknek néha a zárat is ki kell kattintaniuk. Az úgynevezett TSA zár viszont egy speciális eszközzel, feszegetés nélkül kinyitható. Azonban nem kell nyugtalankodnod, indokolatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Black TSA záras bőrönd gyorsan lezárható egy háromjegyű kóddal és többé nem kell aggódnod.

A(z) Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Black bőrönd főbb paraméterei

  • A bőrönd két görgővel lett felszerelve, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen felületeken is
  • A névcímke segíthet, hogy gyorsabban megtaláld a csomagodat a poggyászkiadásnál
  • A kézre álló húzószerkezet megelőzi a gerinc túlterhelését
  • Rögzítő pánt a belső tér jobb elosztásához

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 1,7 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 26 l

Felszerelés

Felszerelés Belső elválasztó
Kerékszám 2
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Felső

Anyag

Típus Textil
Kód:  SPTsam0011
Termékszám:  5414847969140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05