Oldal frissítése

Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal

Szeretnéd az utazást is elegánssá tenni? A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 40 cm Teal bőrönd egy igazi gyöngyszem, amely minden utazót lenyűgöz. Tömege csupán 2,3 kg, így búcsút inthetsz a megfáradt kezeknek. A(z) 40 l -es térfogat elégséges a legfontosabb dolgok elcsomagolásához. A textil külsejű bőrönd tökéletes megoldás az olyanok számára, akik nem visznek magukkal törékeny dolgokat. A textil sajátságos jellemzőinek köszönhetően a bőrönd pakolóterülete enyhén nagyobbá tehető. Kék színe csak fokozza stílusos megjelenését. Bármilyen messzire is mész, a(z) Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 40 cm Teal TSA záras bőrönd mindig megbízható segítőtársad lesz, amely azonnal ámulatba ejt egyedi megjelenésével és praktikus funkcionalitásával.

A célszerű TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedéssel kapcsolatos kockázatok kiküszöbölésének érdekében általánosan bevezetésre került, hogy a repülőtéri biztonsági személyzet gondosan átvizsgálhat bármilyen csomagot. A bőröndöket általában csak szkennelik, de az ellenőröknek néha a zárhoz is hozzá kell nyúlniuk. A TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható, amivel a reptéri személyzet fel van szerelve. Azonban nem kell nyugtalankodnod, indokolatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 40 cm Teal TSA záras bőrönd könnyen lezárható egy három számjegyet használó kóddal és nyugodtan utazhatsz.

A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 40 cm Teal bőrönd főbb paraméterei

  • A bőrönd négy görgőt tudhat magáénak, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • A beépített húzószerkezet nagyban megkönnyíti a bőrönd kezelését
  • Belső elosztó teszi lehetővé az értéktárgyak és az apróbb dolgok elválasztását

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Tömeg

Tömeg 2,3 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 40 l

Felszerelés

Felszerelés Belső elválasztó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil
Anyag Poliészter
Kód:  SPTsam0020
Termékszám:  5414847969010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15