Oldal frissítése

Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP Sötétkék

5 1 értékelés
82 990 Ft

Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP Sötétkék

Szeretnéd az utazást is elegánssá tenni? A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Dark Blue bőrönd ideális választás bárki számára. A(z) 68 l -es űrtartalom elegendő ha a fél ruhásszekrényt is magaddal vinnéd. A textil anyagú bőrönd remek megoldás azoknak, akik nem visznek magukkal törékeny dolgokat. A cipzáras kivitel miatt a bőrönd rakodóterülete egy kicsit megnagyítható. Kék színe csak fokozza stílusos megjelenését. Bárhova vezessen is az utad, a(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Dark Blue TSA záras bőrönd mindig megbízható útitársad lesz, amely rögtön ámulatba ejt tökéletes kidolgozottságával és funkcionalitásával.

Az ügyes TSA zár az okos utazók választása

A légi közlekedés fokozott biztonsága érdekében általános gyakorlattá vált, hogy egy repülőtéri TSA (Transportation Security Administration - Közlekedésbiztonsági hatóság) ellenőr bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. Általában elegendő az egyszerű szkennelés, de az ellenőröknek néha a zárhoz is hozzá kell nyúlniuk. A speciális TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. Azonban nem kell nyugtalankodnod, jogosulatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Dark Blue TSA záras bőrönd könnyen lezárható egy három számjegyet használó kóddal és többé nem kell aggódnod.

A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Dark Blue bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgőt is kapott, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • A kézre álló húzószerkezet megelőzi a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Belső, szövetből készült elosztó teszi lehetővé az értéktárgyak és az apróbb dolgok elválasztását

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 68 l

Felszerelés

Felszerelés Belső elválasztó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Szín

Szín Kék

Anyag

Típus Textil
Anyag Poliészter

Tömeg

Tömeg 2,9 kg
Kód:  SPTsam0015
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5414847969034
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20