Oldal frissítése

Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP fekete

Kiegészítők a termékhez

Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP fekete

Utazni stílusosan is lehet. A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Black bőrönd ideális választás bárki számára. A(z) 68 l -es térfogat elegendő hosszabb utakhoz. A textil külsejű bőrönd tökéletes megoldás az olyan utazóknak, akik inkább a könnyűséget részesítik előnyben a vízhatlansággal szemben. A cipzáraknak hála a bőrönd belseje egy kicsit bővíthető. Fekete színe csak fokozza stílusos alakját. Bárhova is mész, a(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Black TSA záras bőrönd mindig megbízható útitársad lesz, amely első látásra elkápráztat egyedi megjelenésével és praktikumával.

A célszerű TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A biztonság növelése érdekében szinte általánossá vált, hogy egy repülőtéri TSA (Transportation Security Administration - Közlekedésbiztonsági hatóság) ellenőr bárkinek a bőröndjét ellenőrizheti. Általában nincs szükség a bőrönd kinyitására, de az ellenőröknek néha a zárhoz is hozzá kell nyúlniuk. Az ún. TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. Azonban nem kell nyugtalankodnod, csak a biztonsági személyzet férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Black TSA záras bőrönd könnyen lezárható egy három számjegyből álló kóddal és többé nem kell aggódnod.

A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Black bőrönd főbb tulajdonságai

  • A bőrönd négy görgőt tudhat magáénak, amelyek rendkívül tartósak
  • A kényelmes húzószerkezet kiküszöböli a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Textil elosztó teszi lehetővé a kozmetikumok elválasztását a ruháktól

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 2,9 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 68 l

Felszerelés

Felszerelés Belső elválasztó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil
Anyag Poliészter
Kód:  SPTsam0009
Termékszám:  5414847969027
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10