Oldal frissítése

Samsonite Popsoda SPINNER 78 EXP Red

Kiegészítők a termékhez

Samsonite Popsoda SPINNER 78 EXP Red

Szeretnél stílusosan utazni? A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 78 EXP Red bőrönd ideális választás bárki számára. A(z) 105 l -es hely hatalmas pakolóhelyet jelent, így mindent könnyedén elcsomagolhatsz, amit magaddal szeretnél vinni. A textil borítású bőrönd nagyszerű megoldás az olyanok számára, akik nem szeretnének a nehéz, kemény külső héjjal bajlódni. A cipzáraknak és a textil sajátságos tulajdonságainak köszönhetően a bőrönd pakolóterülete enyhén nagyobbá tehető. Piros színe még jobban kihangsúlyozza tökéletes alakját. Bárhova is repülsz, a(z) Samsonite Popsoda SPINNER 78 EXP Red TSA záras bőrönd megbízható útitársad lesz, amely rögtön elbűvöl tökéletes kidolgozottságával és funkcionalitásával.

A jól használható TSA zár elengedhetetlen a körültekintő utazók számára

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében gyakorivá vált, hogy a repülőtéri biztonsági személyzet bármilyen poggyászt ellenőrizhet. A bőröndöket általában csak szkennelik, de időről-időre szükségessé válhat az ellenőrök számára a zárak kinyitása is. A speciális TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható, amivel a reptéri személyzet fel van szerelve. Azonban nem kell nyugtalankodnod, a bőröndödhöz csak a biztonsági személyzet férhet hozzá. A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 78 EXP Red TSA záras bőrönd gyorsan lezárható egy három karakteres számkódos zárral és nem lesz miért aggódnod.

A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 78 EXP Red bőrönd legfőbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgővel rendelkezik, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen talajon is
  • A beépített húzószerkezet megelőzi a gerinc túlterhelését
  • Belső elosztó teszi lehetővé a fontosabb, apróbb dolgok szétválasztását a többi elcsomagolt dologtól

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Tömeg

Tömeg 3,3 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 105 l

Felszerelés

Felszerelés Belső elválasztó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil
Anyag Poliészter
Kód:  SPTsam0005
Termékszám:  5414847969119
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15