Oldal frissítése

Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 40 cm Red

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 40 cm Red

Stílusos utazásra vágysz? A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 40 cm Red bőrönd ideális választás mindenki számára. A bőrönd súlya csak 2,3 kg, így elfelejtheted az elfáradt kezeket. A(z) 40 l -es hely megfelelő a legfontosabb dolgok becsomagolására. A textil anyagú bőrönd nagyszerű megoldás azoknak, akik nem szeretnének a nehéz, kemény külső héjjal bajlódni. A cipzáraknak hála a bőrönd pakolóterülete finoman kibővíthető. Piros színe tökéletesen kiegészíti stílusos megjelenését. Bárhova vezessen is az utad, a(z) Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 40 cm Red TSA záras bőrönd mindig ügyes segítőtársad lesz, amely első látásra ámulatba ejt átgondoltságával és ergonomikus felépítésével.

A hasznos TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében általánosan bevezetésre került, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete bárkinek a bőröndjét ellenőrizheti. Általában csak a kézi szkennert használják, de időről-időre szükségessé válhat az ellenőrök számára a zárak kinyitása is. A TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. De nem kell félned, jogosulatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 40 cm Red TSA záras bőrönd könnyen bezárható egy három karakteres számkódos zárral és nyugodtan utazhatsz.

A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 40 cm Red bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgőt tudhat magáénak, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • A kézre álló húzószerkezet kiküszöböli a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Belső textil elosztó teszi lehetővé az értéktárgyak és az apróbb dolgok elválasztását

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Tömeg

Tömeg 2,3 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 40 l

Felszerelés

Felszerelés Belső elválasztó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil
Anyag Poliészter
Kód:  SPTsam0003
Termékszám:  5414847968990
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15