Oldal frissítése

Samsonite GuardIT S 13"-14" - fekete

4,6 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite GuardIT S 13"-14" - fekete

Ez a 13"-14" átmérőjű laptopoknak megfelelő Samsonite notebook táska azonnal lenyűgöz majd Téged is. A Samsonite márka már évtizedek óta a piacon van, és világszerte elismerésnek örvendenek minőségi hátizsákjai, és tartós anyagból készült táskái, így biztosan nem fogsz mellé a márkával.
 
Az egyszerűség, és időtlen elegancia jellemzik ezt a hátizsákot is, melyet bármilyen alkalomra hordhatsz magaddal. Rendkívül könnyű poliészter keverékből készült, mindössze 0,7 kg-ot nyom. Nagyon kényelmes és strapabíró kialakítású.
A hátizsákot nem csak laptopod biztonságos szállítására tervezték, hanem egyéb személyes eszközeidet (mobiltelefont, dokumentumokat, GPS készüléket) is biztonságosan szállíthatsz benne. A táskán belül találsz egy párnázott tartót, melyet laptopod tárolására terveztek, ezen kívül pedig a termék cipzáros, hálós zsebbel is rendelkezik. A táska egyik fő előnye, hogy zárható cipzárral rendelkezik a belső felében. Külső részét illetően, az elején egy cipzáros zsebbel találhatod magad szembe, két oldalán pedig egy-egy hálós zseb került kialakításra. A hátizsák fontos részét képezi a kényelmes kialakítás, ezért két állítható vállpánttal is rendelkezik.
Műszaki adatok:
Kompatibilis:
13"-14,1" notebook
 
Színek:
fekete
Anyaga:
poliészter
Külső méretek:
29,5 x 43 x 19 cm
Belső méretek (laptoptartó):
25 x 34 x 3,5 cm
Súly:
0,6 kg
Térfogat:
18 l

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 19 cm
Szélesség 29,5 cm
Magasság 43 cm

Tömeg

Tömeg 0,6 kg

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb
Hevederek Állítható hevederek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 43 cm
Szélesség 29,5 cm
Hosszúság/mélység 19 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 14,1 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR677f
Termékszám:  88U09004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20