Oldal frissítése

Samsonite GuardIT 17.3" - Fekete

4,7 69 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite GuardIT 17.3" - Fekete

Ez a 17.3" átmérőjű laptopoknak megfelelő Samsonite notebook táska azonnal lenyűgöz majd Téged is. A Samsonite márka már évtizedek óta a piacon van, és világszerte elismerésnek örvendenek minőségi hátizsákjai, és tartós anyagból készült táskái, így biztosan nem fogsz mellé a márkával.
 
Az egyszerűség, és időtlen elegancia jellemzik ezt a hátizsákot is, melyet bármilyen alkalomra hordhatsz magaddal. Rendkívül könnyű poliészter keverékből készült, mindössze 0,7 kg-ot nyom. Nagyon kényelmes és strapabíró kialakítású.
A hátizsákot nem csak laptopod biztonságos szállítására tervezték, hanem egyéb személyes eszközeidet (mobiltelefont, dokumentumokat, GPS készüléket) is biztonságosan szállíthatsz benne. A táskán belül találsz egy párnázott tartót, melyet laptopod tárolására terveztek, ezen kívül pedig a termék cipzáros, hálós zsebbel is rendelkezik. A táska egyik fő előnye, hogy zárható cipzárral rendelkezik a belső felében. Külső részét illetően, az elején egy cipzáros zsebbel találhatod magad szembe, két oldalán pedig egy-egy hálós zseb került kialakításra. A hátizsák fontos részét képezi a kényelmes kialakítás, ezért két állítható vállpánttal is rendelkezik.
Műszaki adatok:
Kompatibilis:
17.3" notebook
 
Színek:
fekete
Anyaga:
poliészter
Külső méretek:
32 x 48 x 22 cm
Belső méretek (laptoptartó):
28 x 42 x 4,5 cm
Súly:
0,7 kg
Térfogat:
27 l

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 22 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 48 cm

Tömeg

Tömeg 0,7 kg

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Könnyű konstrukció

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 48 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 17,3 "

Szín

Szín Fekete, Piros

Méret

Űrtartalom 27 l
Kód:  GR677h
Termékszám:  88U09006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15