Oldal frissítése

Samsonite GuardIT Laptop Backpack L 17.3 szürke

4,7 69 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite GuardIT Laptop Backpack L 17.3 szürke

A Samsonite Corporation 1910-ben alakult az USA-ban. Hagyománya, hogy az ügyfelek számára elegáns és kiváló minőségű hátizsákot kínál funkcionalitással kombinálva. Továbbá kiegészítőket nagy bőröndöktől kezdve egészen kicsi pipere táskáig és aktatáskáig. A híres tervező Louis Vuitton együttműködését, aki hozzásegítette a céget a csúcsra, nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Dizájn minden alkalomra

Ez az elegáns hátizsák, köszönhetően dizájnja egyszerűségének és színének nagyon elegáns, és minden alkalomra alkalmas. Hosszú élettartamát és kényelmes illeszkedését az anyaga biztosítja, amelyből készült - konkrétan poliészter keverék, amely nagyon könnyű és tartós. (Az egész hátizsák tömege mindössze 0,7 kg)

Tökéletes védelem

A hátizsák kiszerelését úgy tervezték, hogy laptopon kívül egyéb személyes tárgyak is elférjenek benne, mint például dokumentumok, irodai eszközök, mobiltelefon, PDA tartozékok és még sokkal több. A hátizsák belső része válaszfallal van elkülönítve, hogy a laptop részére a tér bélelt lehessen, és a másik részében szabad tér és hálós, cipzáras zseb van. Nagy előnye, hogy a hátizsákot zárhatja, hiszen zárható cipzár van belső részében. Ami a hátizsák külső részét illeti, elöl szintén cipzáras, kisebb zsebeket és oldalán két hálós zsebet talál. Így lesz minden dolga tökéletesen védett. Természetesen nem hiányozhat a fogantyú és a két állítható hátsó tartószíj a kényelemért.

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 22 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 48 cm

Tömeg

Tömeg 0,7 kg

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Értékmegőrző zseb
Hevederek Állítható hevederek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 48 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 17,3 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  GR677h1
Termékszám:  88U08006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20