Oldal frissítése

Samsonite GuardIT Laptop Backpack M 15"-16" szürke

4,7 69 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite GuardIT Laptop Backpack M 15"-16" szürke

A Samsonite Corporation 1910-ben alakult az USA-ban. Hagyománya, hogy az ügyfeleknek elegáns és kiváló minőségű poggyászt kínál funkcionalitással kombinálva. Továbbá kiegészítőket nagy bőröndöktől kezdve egészen a kicsi toalett táskáig és aktatáskáig. A híres tervező Louis Vuitton együttműködését, aki a céget hozzásegítette a csúcsra, nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Dizájn minden alkalomra

Ez a stílusos hátizsák köszönhetően egyszerű dizájnos kiszerelésének és színének nagyon elegáns, alkalmas bármilyen alkalomra. Hosszú élettartamát és kényelmes illeszkedését az anyag biztosítja, amelyből készült - azaz poliészter keverék, amely nagyon könnyű és tartós. (Az egész hátizsák mindössze 0,7 kg)

Tökéletes védelem

A hátizsák kiszerelését úgy tervezték, hogy laptopon kívül egyéb személyes tárgyak is elférjenek benne, mint például dokumentumok, irodai eszközök, mobiltelefon, PDA tartozékok és még sokkal több. A hátizsák belső része válaszfallal van elkülönítve, hogy a laptop részére a tér bélelt lehessen, másik részében szabad tér és hálós, cipzáras zseb van. Nagy előnye, hogy a hátizsákot zárhatja, hiszen zárható cipzárral rendelkezik a belső rész. Ami a hátizsák külső részét illeti, elöl szintén cipzáras, kisebb zsebeket és oldalán két hálós zsebet talál. Minden dolga tökéletesen védett lesz. Természetesen nem hiányozhat a fogantyú és a két állítható hátsó tartószíj a kényelemért.

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 16 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  GR677g1
Termékszám:  88U08005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15