Oldal frissítése

Samsonite CityVibe Laptop Backpack 15 "-16" fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite CityVibe Laptop Backpack 15 "-16" fekete

Az üzleti táskák remek jellemzői egybeolvasztva egy alkalmi és életstílus látvánnyal nem mást eredményezett, mint a CityVibe táskát. A Samsonite válasza az új, növekvő üzleti táska szegmentációjára. Ez az új kollekció kínál 24/7 partnert; ideális irodába, szabadidős tevékenységhez és külföldi utazáshoz.

 

RÉSZLETEK

 

KÜLSŐ

KATEGÓRIA (ALAPANYAG SZERINT)    100% Nylon, kiegészítő védelmet biztosító degradált nyomattal az alján. Fekete fémből készült fémrészek és cipzár húzófülek a kiváló minőségű felület érdekében, egymáshoz illő degradált nyomattal és hevederekkel.

CIPZÁR    Cipzárak visszafogott Samsonite emblémával. A hátsó rekesz zárható cipzárjai egy külön lakattal lezárhatók.

FOGANTYÚK    Felső fogantyú a könnyű megfogás és megemelés érdekében.

KÜLSŐ ZSEBEK    Nagy cipzáras elülső zseb, nagy cipzáras elülső zseb négy tolltartóval, becsúsztató zseb névjegykártyákhoz és egy hajtókás-tépőzáras telefontartó zseb, egy nagy elülső zseb két mágnessel a másik kettő elülső zseb mögött, kettő kis cipzáras oldalzseb elasztikus hálóval a palackok kiesésének megakadályozására és egy kisebb cipzáras hátsó zseb a fogantyúpánt integráltan.

BŐVÍTHETŐ    Méretnövelést tesz lehetővé.

SMART SLEEVE    Beépített zsebbel rendelkező fogantyúpánt a táskának a bőröndhöz való rögzítésére, a könnyű üzleti utak érdekében.

HÁTIZSÁK VÁLLPÁNTOK    Párnázott, ergonomikus, állítható hátizsák hevederek állítható, csatos mellhevederrel a könnyebb mozgás és nagyobb kényelem érdekében. A mellheveder állítható magasságú.

HÁT TÁMOGATÁS    Kisebb hátra nehezedő terhelés, a hátmerevítésnek köszönhetően.

KABINBŐRÖND    A kabin méretű bőrönd megfelel az IATA előírásainak és felvihető a repülőgép fedélzetére. Utazás előtt javasoljuk az Ön által választott légitársaság kézipoggyász előírásainak megtekintését.

PALACKTARTÓ    Kettő, a palackok kiesését elasztikus hálóval megakadályozó oldalzseb.

PROTECTION STUDS    Yes

BACK COMPARTMENT    A hátizsák rekeszében tépőzáras rögzítőpánttal ellátott párnázott laptoprekesz, valamint filcbéléses táblagépzseb található.

 

BELSŐ

 

FŐ REKESZ    Yes

LAPTOP COMPARTMENT    Két laptoprekesz: az egyik a főrekeszben, a másik párnázott laptoprekesz pedig a hátsó rekeszben helyezkedik el – ez utóbbi tépőzáras védőpánttal és beépített táblagépzsebbel is rendelkezik.

LAPTOP KÉPERNYŐ MÉRET    16"

TABLETZSEB    A filcbélésnek köszönhetően puha tapintású táblagéprekesz, tépőzáras rögzítőpánttal.

TELEFONTARTÓ ZSEB    Yes

TOLLAKNAK HELY    Yes

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 16 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR875d
Termékszám:  42V09004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15