Oldal frissítése

Samsonite Cityscape Class 14" Fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Cityscape Class 14" Fekete

Használd Samsonite Cityscape Class 14"-es notebook táskádat notebookod, üzleti dokumentumaid vagy kiegészítőid szállításához. Stílusos kialakítása mellett megfelelő tárhellyel is rendelkezik, amely nem kevesebb, mint 15 liter. A termék minőségi, masszív nylonból és poliészterből készült.

A termék legfontosabb jellemzői

  • Nagy tárhely, 4 zsebre osztva
  • RFID borítású zseb a maximális védelem érdekében
  • Notebook maximális képátlója: 14,1"
  • Tárolási térfogat: 15 liter
  • Anyag: nejlon, poliészter
  • Szín: Fekete

Elegáns poggyász.

A hátizsák négy különálló zsebbel rendelkezik. A táska elején kisméretű zsebek találhatók, amelybe kisebb holmikat, mint például a kulcsaidat vagy a pénztárcádat helyezheted. A zseb RFID borítással rendelkezik. Az RFID borítás megakadályozza a körmönfont tolvajoknak, hogy a táskán keresztül lopják el bankkártya vagy egyéb adataidat. A nagy, elülső zseb cipzárral nyitható, és kiváló dokumentumok vagy tableted szállítására. A második nagyobb zseb az akár 14"-es notebook szállítására szolgál. A párnázott kialakításnak köszönhetően nem érheti bántódás kedvenc készülékedet. A vállpántok a kívánt hossznak megfelelően állíthatók, könnyedén, pont úgy, ahogy szeretnéd.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 18 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 42,5 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 14,1 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR840q8b
Termékszám:  41D09202
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05