Oldal frissítése

Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, fekete

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, fekete

Szeretnél stílusosan utazni? A(z) Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, fekete bőrönd ideális választás mindenki számára. A bőrönd súlya csupán 1,8 kg, így búcsút inthetsz a megfáradt kezeknek. Az „S”-es méret biztosítja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék utazás közben. A(z) 39 l -es hely pont megfelelő a legszükségesebb dolgok elcsomagolásához. A textilből készült bőrönd kitűnő megoldás az olyanok számára, akik inkább a könnyűséget részesítik előnyben a vízhatlansággal szemben. A cipzáras kivitel révén a bőrönd belseje egy kissé megemelhető. Bárhova is utazol, a(z) Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, fekete TSA záras utazóbőrönd mindig megbízható segítőtársad lesz, amely első látásra elbűvöl egyedi megjelenésével és részletgazdag praktikumával.

A hasznos TSA zár megbízhatóan védi a bőröndben lévő dolgokat

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében általános gyakorlattá vált, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. Általában a munkájukhoz elegendő a kézi szkenner használata, de az ellenőrök néha kénytelenek a zárat is kinyitni. A különleges TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható. Azonban nem kell aggódnod, a bőröndödhöz csak a biztonsági személyzet férhet hozzá. A(z) Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, fekete TSA záras utazóbőrönd egyszerűen lezárható egy három számjegyet használó kóddal és nyugodtan utazhatsz.

A(z) Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, fekete bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgővel rendelkezik, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen talajon is
  • A névcímke nagyban segíthet a bőrönd gyors felismerésében a futószalagon
  • A kényelmes húzószerkezet megelőzi a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Rögzítő pánt a ruhák rögzítéséhez

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 1,8 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 39 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 55 cm
Szélesség 20 cm
Hosszúság/mélység 40 cm

Méret

Táska mérete S

Felszerelés

Felszerelés Címke, Rögzítőpántok
Kerekek Forgó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil

Méret

Táska mérete S
Kód:  SPTif0096a78
Termékszám:  5414847855429
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05