Oldal frissítése

Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete

Stílusos utazásra vágysz? A(z) Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete bőrönd mindent tud, amit a régebbi poggyászok nem. A bőrönd súlya összesen csak 2,2 kg, így az utazás ezentúl nem ér fel egy edzéssel. Az „XS”-es méret garantálja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék utazás közben. A(z) 36,5 l -es hely elégséges a legfontosabb dolgok elcsomagolásához. A textil borítású bőrönd tökéletes megoldás azoknak az utazóknak, akik nem visznek magukkal törékeny dolgokat. A cipzáraknak és a textil sajátságos tulajdonságainak köszönhetően a bőröndben lévő hely finoman nagyobbá tehető. Bármilyen messzire is mész, a(z) Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete TSA záras bőrönd megbízható útitársad lesz, amely rögtön elbűvöl egyedi kidolgozottságával és részletgazdag praktikumával.

Az ügyes TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében bevezették, hogy a repülőtér erre kiképzett személyzete bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. Általában elegendő az egyszerű szkennelés, de az ellenőröknek néha a zárat is ki kell kattintaniuk. Az úgynevezett TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. De nem kell félned, természetesen senki más nem férhet hozzá a dolgaidhoz. A(z) Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete TSA záras bőrönd könnyen bebiztosítható egy három karakteres számkódos zárral és többé nem kell aggódnod.

A(z) Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd két görgőt is kapott, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • A kézre álló húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését
  • Rögzítő pánt az elcsomagolt dolgok stabilabb rögzítéséhez

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 2,2 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 36,5 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 44 cm
Szélesség 23 cm
Hosszúság/mélység 43 cm

Méret

Táska mérete XS

Felszerelés

Felszerelés Rögzítőpántok
Kerékszám 2
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Felső

Anyag

Típus Textil
Kód:  SPTif0096a84
Termékszám:  5414847855832
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15