Oldal frissítése

Salomon Wings Flyte Union Blue/Fekete/Gecko Green 8

Kiegészítők a termékhez

Salomon Wings Flyte Union Blue/Fekete/Gecko Green 8

A Salomon Wings Flyte Union Blue/Black/Gecko Green férfi terepfutócipőt kifejezetten hegyi futáshoz tervezték. Top futócipő mérete nem. A 8 kék-sárga kiemelkedik könnyűségével, tökéletes illeszkedésével és jó tapadású talpával. Rengeteg kütyüt kínálnak a futás élvezetesebbé tételéhez.szépen és egyszerűen. Értékelni fogja a lábujjrészen található szintetikus védőrészt és a törmelék elleni hálót, amely megakadályozza, hogy a szennyeződés és a kavicsok a cipő belsejébe kerüljenek. Ha rossz időben futsz, értékelni fogod a többa cipő alján lévő sár- és nedvességvédelemmel a lába szépen száraz és kényelmes marad.

Fő előnyei

  • védő szintetikus rész az ujjak területén
  • tökéletes lábkörfogás
  • Szemét elleni háló
  • védelem a sár és a nedvesség ellen a cipő talpán
  • Quicklace rögzítés
  • erős véghurok egy húzózsinórra
  • Sensifit™ technológia
  • Agile Chassis™ lengéscsillapító rendszer

Csúcstechnológia

A futócipő nagy előnye Quicklace lehetővé teszi a gyors megkötést és kioldást az erős minimalista fűzőnek köszönhetően, amelynek végén egy tartós véghurok található, amely a fűző gyors és egyszerű meghúzására szolgál. A cipő Sensifit™ technológiával is büszkélkedhet, amely optimális lábtartást biztosít. Pontosan illeszkedik a lábához, védi azt, és kényelmes és kényelmes viseletet biztosít.
Az egyedülálló Agile Chassis™ rendszernek és a puha EVA hab középtalpnak köszönhetően az ütéscsillapítás, a kiváló párnázás és a jobb lábstabilitás. A speciális Ortholite talpbetét teljesen alkalmazkodik a lábfejhez, és száraz és egészséges környezetet biztosít. Van egy praktikus fűzőzseb és nyelvvédő is. Élvezze a tökéletes futás élményét, és szerezze be ezeket a kényelmes és rendkívül funkcionális futócipőket modern kivitelben.
Kiegészítő információk:
Tető:
Szintetikus anyagok kombinációja
Sidebar.
Ortholite
Mesole.
Injektált EVA hab
Sole.
Nem jelölő Contagrip
Alváz:
Agile Chassis™ lengéscsillapító rendszer
Súly:
315 g (8.5 méret esetén)
Color:
Kék és sárga

Paraméterek

Sport

Sporttevékenységek Run

Sport

Sporttevékenységek Futás
Kód:  SLT3853
Termékszám:  123456789
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15