Oldal frissítése

Salomon Cosmic logo SS TEE Galet Grey L

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Salomon Cosmic logo SS TEE Galet Grey L

Kombinációja alkalmi tervezés és a minőségi anyagok teszik funkcionális ing Salomon Cosmic logo SS TEE nagy társ bármilyen sporttevékenység vagy hosszú túrákat. Shirt egy jó húzás, és az is tetszik, hogy gyorsan szárad, így nem kell félni egy kis eső - egy pillanat alatt a rendszer ismét száraz. 

AdvancedSkin ActiveDry technológia elvén működik a párolgás a verejték és a nedvesség a testtől felé a külső réteg szövet, hogy úgy érzi, mindig kényelmes. Shirt rendelkezik egy fényvédő Standard UPF 50. Különösen a forró nyári napokon, értékelni fogja a Szagkontroll rendszer, amely megakadályozza, hogy a szag, amikor izzad. 

legfontosabb jellemzői

  • Stílus minden napján
  • Szuper könnyű és légáteresztő anyag funkcionális
  • Sun Protection
  • Technológia AdvancedSkin ActiveDry
  • Szagkontroll rendszer megakadályozza szag

Szerkesztő:
kerek nyakú
lapos varratok
illesztett vágás

súly:
149 g

Hozzávalók:
86% PES
14% elasztán

Kód:  SPT10670
Termékszám:  887850877989
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05