Oldal frissítése

Salomon Bandanna cső csucsor szürke

Kiegészítők a termékhez

Salomon Bandanna cső csucsor szürke

Speciális sport sál ismert márkák Salomon használni minden sportágban. Funkcionális anyag védi tökéletesen bármilyen időjárási körülmények között, és maximális kényelmet nyújt. A megnövekedett törzs elnyeli az izzadtságot, gyorsan szárad és kellemes a bőrnek. Ez a sokoldalú sál alkalmas nem csak túrázáshoz, de akkor értékelném, különösen futás és egyéb sportok dinamikus igénylő aktív mozgás.  

Sál alkalmas, mint egy egész évben kiegészítője a sportruházat. Meg lehet kopott a nyak körül, hanem szolgálni fejfedőt, amely védelmet biztosít a hideg szél. Ne felejtsük el, hogy a napi edzés ez a többfunkciós sál, ami melegen tart a rossz időjárás! 

legfontosabb jellemzői

  • Alkalmazása minden sport
  • Lehet viselni egész évben
  • Alkalmas mind a férfiak és a nők
  • Tökéletesen elnyeli az izzadtságot
  • funkcionális anyagot

anyaga:
87% poliészter, 13% EL

Kód:  SPT10668
Termékszám:  887850830380
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10