Oldal frissítése

Salming Shooter 29 96 Bal

Kiegészítők a termékhez

Salming Shooter 29 96 Bal

Is, akkor beleszerettem a modern sport úgynevezett hoki? Ha még nem profi játékosok és keresünk személyzet, hogy jó lesz, és nem kerül sok pénz, akkor ez a Salming Shooter ez a helyes megoldás. Tengely keménysége 29 kiváló minőségű kompozit anyagok és a kiváló penge Shooter miatt kiváló választás azoknak a játékosoknak, akik nem elégedettek a kedvezményes pálca. 

Univerzális keménység tengely problémák megoldásához nyújt segítséget a feldolgozás és a népszerű Shooter pengével Endurance anyag garantálja a megbízható lövés. Végső Grip markolat kényelmes fogást csúszás nélkül véletlenül és az elegáns design, a narancs, kék stílus, fehér részletek díszítik a pályát. Hůl je určena pro hráče hrající na levou stranu a díky její délce je vhodná pro hráče střední postavy.

Időtartam:
96 cm

keménység:
29

orientáció:
balra

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Felnőtteknek

Orientáció

Orientáció Balos

Anyag

Anyag Kompozit

Fogantyú formája

Fogantyú formája Kerek

Szín

Szín Narancssárga
Kód:  SPT285
Termékszám:  7340076102486

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15