Oldal frissítése

Salming Quest2 Tourlite 24111 R

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Salming Quest2 Tourlite 24111 R

A Salming  Quest2 Tourlite floorball ütő  speciálisan az erősebb játékosok részére került kifejlesztésre. Egy 100 cm hosszú, nagykeménységű, szénszálas nyélből és egy fantasztikus  Quest2 Endurance ütőfejből áll. .

Legfontosabb jellemzők

  • Ütőfej:  Quest2 Endurance
  • Nagykeménységű, szénszálas nyél 
  • Elegáns és modern design

Kifinomult nyél

A  24-es nyélkeménység a nagyon kemény kategóriába tartozik, így az ütő erős és profi játékosok számára  ideális.  Nagyon erőset lehet vele ütni,  legyen szó püfölésről, behúzásról vagy csuklózásról.  A legjobb minőségű szénszál biztosítja a nagy szilárdságot  és a hosszú élettartamot.  A   Tourlite +  markolat az ütő tökéletes megmarkolását teszi lehetővé, anélkül, hogy véletlenszerű megcsúszás előfordulhatna.

Kiváló ütőfej

A Quest2 Endurance  ütőfej a Salmind egyik nagyon kifinomult újdonsága. Az erősített talprésznek és a kitűnő  formának köszönhető, hogy az ütőfej tökéletesen kiegészíti a nyelet, s nagyban hozzájárul az erős ütések sikerességéhez. Az ütőfej vége úgy van kialakítva, hogy könnyebb legyen a labdát magunk felé húzni, növelve így az irányítást a labda fölött.        Ez a tökéletes ütőfej egyesíti mindazokat a  műszaki tulajdonságokat, melyek technikás játékosok számára illetve  lövők (csatárok) számára szükségesek. 

További információk:

Keménység:
24

IFF minősítés:
Igen - jóváhagyott a ČFbU hivatalos versenyein

Ütőfej:
Salming Quest2 Endurance
A nyél hossza / ütőfejjel:
100 cm / 111 cm

Az ütő anyaga:
szénszálas

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Felnőtteknek

Ütő hossza

Rúd hossza 100 cm

Orientáció

Orientáció Jobbos

Anyag

Anyag Kompozit

Fogantyú formája

Fogantyú formája Kerek

Szín

Szín Kék, Sárga
Kód:  SPTif0066
Termékszám:  7340076126215
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20