Oldal frissítése

Salming Quest2 Kid Fekete / Narancs 67 Balkezes Floorball ütő

Kiegészítők a termékhez

Salming Quest2 Kid Fekete / Narancs 67 Balkezes Floorball ütő

Ez a floorball ütő biztosan izgalomba hozza a legkisebb játékosokat. A Salming Quest2 Kid 67 balkezes embereknek, egy nagyon lágy ütő összetett anyagból és rendkívül könnyű kezelhetőségének köszönhetően a gyerekek boldogok lesznek a játékukkal. Ez egy jó választás az első floorballhoz. Mérete 67 cm. Az ütőnek #22-es fogantyúja van, ezáltal könnyebbé teszi a kinézetét. A fekete és a narancssárga színekben grafikus megjelenést kölcsönöz. Ez az ütő balkezes.

A Quest2 Kid Left főbb jellemzői

  • A Quest Kid 2 alkalmas a kezdő játékosok számára
  • Nagyon puha és könnyen kezelhető
  • A #22-es foganytújának köszönhetően rendkívül jó a tartása
  • A Quest 2-es penge segítségével könnyebben tudod irányítani a labdát

A Salming Quest 2 Penge

A floorball ütő szintén a tartósabb Salming Quest 2 pengéjének jobb változatával büszkélkedik. Minden lövéshez erőt és energiát ad. Az új verzió megerősített ütőfejének köszönhetően könnyebben irányíthatod a labdát, továbbá könnyebben magadhoz is húzhatod azt a design jóvoltából. A penge nagyon könnyű, így alkalmas a technikás játékra is. Endurance anyagból készült ezáltal remek tartósságot biztosít. Az anyagösszetételénél fogva az ütő az erős játékot, kemény ütéseket követően kicsit veszít a rugalmasságából, viszont nagy előnye, hogy a másik oldala is kitűnően használható.

IFF Tanúsítvány

A floorball ütőt jóváhagyta a Nemzetközi Floorball Szövetség, IFF minősítést kapott. Így használható akár hivatalos CFFU versenyeken is.

 

Paraméterek

Ütő hossza

Rúd hossza 67 cm

Orientáció

Orientáció Balos

Fogantyú formája

Fogantyú formája Kerek

Szín

Szín Fekete, Narancssárga
Kód:  SPTsal56
Termékszám:  7333049042834

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15