Oldal frissítése

Salming Quest1 X-Shaft KZ TC 3 ° JR 87 R

Kiegészítők a termékhez

Salming Quest1 X-Shaft KZ TC 3 ° JR 87 R

A Floorball-ütők a legjobb technológiával vannak felszerelve - ez a Salming Quest1 X-Shaft KickZone TipCurve 3° Junior a jobbkezes felhasználók számára. A közepesen kemény, 87 cm hosszú shaft 30 nyél 60% karbonból és 40% üvegszálból készült, értékelni fogják azon játékosok, akik technikásan játszanak. Az X3M Grip Pro markolat, amely habbal párnázott, biztosítja az erős fogást, az izzadtság jó felszívódását, csúszásmentességet és hosszú élettartamot. De ez távolról sem minden. A Quest1 ütő az új Salming KickZone technológiával, X-Shaft nyéllel és Quest1 ütőfejjel büszkélkedhet, mindez szép sárga és narancssárga grafikába bújtatva. Ez az ütő kiváló azon játékosoknak, akiknek csak a legjobb technológiával felszerelt ütő felel meg.

Quest1 X-Shaft KickZone TipCurve Junior legfontosabb jellemzői

  • A Quest1 X-Shaft ütő a Quest1 ütőfejjel lett ellátva
  • Számos technológiával büszkélkedhet
  • A Shaft 30 közepes keménysége ideális a technikás játékosok számára
  • Játék közben az X3M Grip Pro kifogástalan komfortot ad
  • Az ütőfej Endurance anyaga maximális tartósságot és kiváló kezelhetőséget biztosít

KickZone technológia

Ezt a teljesen új Salming Hockey Technology technológiát a legmagasabb szériájú profi Salming modellektől vettek át -  ennek a technológiának köszönhetően az ütés közben meghajló nyéllel sokkal nagyobbat lehet ütni. A labda így több energiát és sebességet kap. Ez a hatás a speciális ívelt nyélnek köszönhető. A nyél legkisebb átmérőjű zónájában a falvastagsága 1 mm-rel alacsonyabb, ami nagyobb rugalmasságot jelent, de a tengely még mindig elég erős marad. Ütés esetén ez a szűkülő zóna, amely az ütőfejjel végződik, jobban hajlik és nagyobb erőt ad az ütésnek.

A lövések olyan pontosak, mint az íjból

Az X-Shaft technológiának köszönhetően az ütő egy kicsit vékonyabb, mint korábban megszokott, ugyanakkor szűk, KickZone területe is van. Amikor az X-Shaft ás a KickZone egyesül, az ütő alsó része meghajlik és ennek következtében rúg egyet. Ennek eredményeképpen az egész folyamat hasonlítható az íjjal lövéshez - a lövések rendkívüli pontossággal és rendkívül nagy sebességgel rendelkeznek.

Számos funkciót tartalmazó ütőfej

A legvékonyabb Quest ütőfej mindössze 72 g-os és 181 cm2 felülettel rendelkezik, ez a Quest1. Ez tökéletesen megfelel azoknak a játékosoknak, akik szeretnek csuklóból lőni, ugyanis a könnyű ütőfej az ütésnek olyan gyorsaságot ad, hogy még a kapusok sem fognak tudni rá reagálni. Az ütő esetében a fej mélysége 7,2 mm-re van állítva ahhoz, hogy csuklóból is jól üthess, vízszintesen húzódik az ütő felületén és erőt ad az ütésnek. A Quest1 ütőfej kivételes Trident technológiával rendelkezik, amely a fogantyúról az ütőfejre továbbítja az energiát, és megőrzi a bot integritását. Az ütőfej Torsion Lid rendszere erősséget ad a fejnek, hiszen a lábnál, a kerület mentén húzódó rácsok közti helyet kitölti. A másik fontos jellemzője a Toe Drag Design, ami megkönnyíti a labdakezelést.

Az ívelt szár

A TipCurve technológia a tengely hátsó görbülete az alsó részen. Az ütő és a padlón lévő golyó között optimális szög keletkezik, ami azt jelenti, további meghajlítás nélkül is lőhetsz, emiatt sokkal könnyebben lehet az ütővel dolgozni. Három változat létezik - 2°, 3° és 5°. A Salming Quest1 a 3°-os változatot használja.

IFF tanúsítvány

 

Ezt a floorball-ütőt a nemzetközi floorball szövetség hagyja jóvá és  IFF tanúsítvánnyal rendelkezik. Emiatt officiális ČFbU megmérettetéseken is használható.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek

Ütő hossza

Rúd hossza 87 cm

Orientáció

Orientáció Jobbos

Anyag

Anyag Kompozit

Keménység

Bot keménysége 30

Fogantyú formája

Fogantyú formája Kerek

Szín

Szín Narancssárga, Sárga

Penge típus

Penge Quest1
Kód:  SPTsal13
Termékszám:  7333049041943

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20