Oldal frissítése

Salming Campus Goal Cage 1600

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Salming Campus Goal Cage 1600

Az összecsukható Floorball kapu a neves Salming gyártó terméke. Ez a rendkívül könnyű, de meglehetősen ellenálló anyagokból készült kapu, tökéletesen megbirkózik még a kemény meccsekkel is. A kapu kerete piros színben kapható és egy hálóval is ellátott, a háló hátsó falazata dupla borítású. A háló egy klasszikus nemzetközileg elfogadott méretek alapján készült, mégpedig 160 × 115 cm-es nagysággal bír. Az IFF hivatalosan is jóváhagyta a készülék felhasználását, de a lmérkőzések alatt egy IFF matricával kell ellátni a terméket.

Floorball kapu Campus Goal Cage 1600 főbb jellemzői

  • Floorball kapu rendkívül könnyen hordozható és szállítható az egyes mérkőzések helyszínére
  • Nagyon könnyű, de tartós konstrukció
  • A háló méretei: 160 x 115
  • IFF által hivatalosan jóváhagyott készülék, viszont a mérkőzések alatt egy hivatalos IFF tanusítvánnyal rendelkező matricával kell ellátni
Kód:  SPTsal103
Termékszám:  7340076017155

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20