Oldal frissítése

Salming Aero 35 Mid Jobb 77

Kiegészítők a termékhez

Salming Aero 35 Mid Jobb 77

Azt is beleszeretett a gyermek modern sport úgynevezett hoki? Ha keres a személyzet, ami jó, és nem sok pénzbe, akkor ez a Salming Aero ez a helyes megoldás.Tengely keménysége 35 mm kiváló minőségű kompozit anyagok és a kiváló penge Aero MID is csinál egy nagy lehetőség a kezdők, akik nem komolyan a sportot, és szeretne valami jobb és jobb. 

Lágyabb tengely problémák megoldásához nyújt segítséget a kezelése gyerekek kedvenc Aero MID penge anyagból készül Endurance enyhe předzahnutím segít a kezdő játékosok a technikával, és tartja a labdát, garantálja a megbízható lövés. Markolat kényelmes fogást csúszás nélkül véletlenül és elegáns világoskék stílus zöld részletek díszítik a pályát. Stick tervezték játékos játszik a jobb oldalon, mert a hossza is alkalmas a játékosok kisebb termetű és a gyermekek.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek

Orientáció

Orientáció Jobbos

Anyag

Anyag Kompozit - Karbon

Fogantyú formája

Fogantyú formája Kerek

Szín

Szín Kék
Kód:  SPT296
Termékszám:  7340076118401

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15