Oldal frissítése

Saenger Pro-T Black Carp I 3,6m 3lb, 1+1 AKCIÓ

Saenger Pro-T Black Carp I 3,6m 3lb, 1+1 AKCIÓ

A Saenger Pro-T Black Carp I osztott pontyozóbotot kiváló minőségű karbon test jellemzi, amelynek általános szilárdságát és stabilitását fém kiegészítők fokozzák. Ezek is kiemelik modern, elegáns megjelenését, és a jól formázott fogantyút úgy tervezték, hogy kényelmes és biztonságos fogást biztosítson. A robusztus SIC szemek és a kétrészes konstrukció különösen nagyra értékelhető a bot könnyebb szállítása vagy tárolása érdekében.

A Saenger Pro-T Black Carp I legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű horgászbot
  • Ergonomikus MPS orsó ülés
  • Ideális alakú fogantyú
  • SIC szemek

Horgászfelszerelések akciója

  • A második Saenger SensiTec Carp bot ingyenes
  • 2 × Precedent For Carp horgászzsinór

Ingyen szállításra kerül 300 méteres orsón 0,32 mm átmérőjű Precedent For Carp zsinór. A zsinór hossza 300 m, és 0,32 mm átmérőjű. Ez egy új generációs zsinór, amelyet egy neves japán gyártó gyárt a lehető legmagasabb műszaki szintű kopolimerből. A zsinór tekercselése párhuzamos tekercseléssel van feltekerve, nincs megszakítva, mint a hagyományos tekercselésnél. Sima, kör alakú, minimális alakmemóriával rendelkezik, és a beállítás során nem csavarodik, így az orsóra tekercseléskor nem képez hurkokat, mint a hagyományos technológiával tekert zsinór.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Pontyozó

Hossz

Teljes hossz 3,6 m
Szállítás hossza 1,92 m

Tagosztás

Tagosztás 2

Keménység / terhelés

Akció 6,61 lbs
Kód:  JVR076889
Termékszám:  4039507228682

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20