Oldal frissítése

Roncato THUNDER bőrönd, 77 cm, 4 kerék, EXP., kék

Kiegészítők a termékhez

Roncato THUNDER bőrönd, 77 cm, 4 kerék, EXP., kék

Utazni stílusosan is lehet. A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 77 cm, 4 kerék, EXP., kék bőrönd ideális választás bárki számára. A(z) 122 l -es űrtartalom rendkívül sok pakolóhelyet jelent, így a bőrönd akár több személy dolgait is elnyeli. A textilből készült bőrönd kitűnő megoldás azok számára, akik nem visznek magukkal törékeny dolgokat. A textil sajátságos jellemzőinek köszönhetően a bőrönd pakolóterülete egy kissé megnagyítható. Kék színe csak fokozza stílusos alakját. Bárhova is mész, a(z) Roncato THUNDER bőrönd, 77 cm, 4 kerék, EXP., kék TSA záras bőrönd a legjobb segítőtársad lesz, amely rögtön elbűvöl átgondoltságával és funkcionalitásával.

A jól használható TSA zár megbízhatóan védi a bőröndben lévő dolgokat

A biztonság növelése érdekében szinte általánossá vált, hogy a repülőtéri biztonsági személyzet gondosan átvizsgálhat bármilyen csomagot. A bőröndöket általában csak szkennelik, de az ellenőrök néha kénytelenek a zárat is kinyitni. A különleges TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. Azonban nem kell nyugtalankodnod, jogosulatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 77 cm, 4 kerék, EXP., kék TSA záras bőrönd egyszerűen bezárható egy három számjegyből álló kóddal és letudhatod a gondot.

A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 77 cm, 4 kerék, EXP., kék bőrönd főbb paraméterei

  • A bőrönd négy görgővel rendelkezik, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • A praktikus húzószerkezet kiküszöböli a bőröndcipelés okozta hátfájást

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Tömeg

Tömeg 3,8 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 122 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 77 cm
Szélesség 50 cm
Hosszúság/mélység 30 cm

Méret

Táska mérete L

Felszerelés

Kerekek Forgó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil

Méret

Táska mérete L
Kód:  SPTrct112
Termékszám:  8008957474877

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10