Oldal frissítése

Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., piros

Szívesen egyesíted a praktikumot a stílussal? A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., piros bőrönd a csomagolást egészen új szintre emeli. A(z) 80 l -es űrtartalom pont megfelelő hosszabb utakhoz. A textilből készült bőrönd kiváló megoldás az olyanok számára, akik inkább a könnyűséget részesítik előnyben a vízhatlansággal szemben. A cipzáras kivitel miatt a bőrönd belseje egy kicsit megemelhető. Piros színe csak fokozza stílusos megjelenését. Bármilyen messzire is mész, a(z) Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., piros TSA záras bőrönd mindig ügyes segítőtársad lesz, amely egy pillanat alatt lenyűgöz kidolgozottságával és funkcionalitásával.

A praktikus TSA zár az okos utazók választása

A fokozott biztonság érdekében általánosan bevezetésre került, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete bármilyen poggyászt ellenőrizhet. A bőröndöket általában csak szkennelik, de időről-időre szükségessé válhat az ellenőrök számára a zárak kinyitása is. Az úgynevezett TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható. De nem kell aggódnod, jogosulatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., piros TSA záras bőrönd pillanatok alatt lezárható egy három számjegyet használó kóddal és nem kell többet aggódnod.

A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., piros bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgővel lett felszerelve, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • A bőröndcímke nagyban segíthet, ha elveszett a csomagod
  • A beépített húzószerkezet kiküszöböli a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Csatos heveder a dolgok stabilabb rögzítéséhez

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Tömeg

Tömeg 3,3 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 80 l

Méret

Táska mérete M

Felszerelés

Felszerelés Belső elválasztó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil

Méret

Táska mérete M
Kód:  SPTrct108
Termékszám:  8008957474921

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05