Oldal frissítése

Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., fekete

Szívesen egyesíted a praktikumot a stílussal? A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., fekete bőrönd a csomagolást egészen új szintre emeli. A(z) 80 l -es űrtartalom elégséges hosszabb utakhoz. A textilből készült bőrönd remek megoldás azoknak az utazóknak, akik egy egyszerű és könnyű poggyászra vágynak. A textil sajátságos jellemzőinek köszönhetően a bőrönd pakolóterülete enyhén kibővíthető. Fekete színe tökéletesen kiegészíti stílusos megjelenését. Bárhova is utazol, a(z) Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., fekete TSA záras bőrönd mindig megbízható segítőtársad lesz, amely első pillantásra elkápráztat tökéletes kidolgozottságával és részletgazdag praktikumával.

A célszerű TSA zár a bőröndök első osztályú védelmét nyújtja

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében általános gyakorlattá vált, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete gondosan átvizsgálhat bármilyen csomagot. Általában nincs szükség a bőrönd kinyitására, de az ellenőröknek esetleg a zárat is szükséges lehet kinyitniuk. Az úgynevezett TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható, amivel a reptéri személyzet fel van szerelve. Azonban nem kell aggódnod, a bőröndödhöz csak a biztonsági személyzet férhet hozzá. A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., fekete TSA záras bőrönd kényelmesen bebiztosítható egy három karakteres számkódos zárral és nem lesz miért aggódnod.

A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., fekete bőrönd legfőbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgővel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • A beépített húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését
  • Belső, szövetből készült elosztó teszi lehetővé a kozmetikumok elválasztását a ruháktól

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 3,3 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 80 l

Méret

Táska mérete M

Felszerelés

Felszerelés Belső elválasztó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil

Méret

Táska mérete M
Kód:  SPTrct107
Termékszám:  8008957474907

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05