Oldal frissítése

Roncato Fusion 77, kék

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Roncato Fusion 77, kék

Szeretnél stílusosan utazni? A(z) Roncato Fusion 77, kék bőrönd a csomagolást egészen új szintre emeli. A(z) 102 l -es űrtartalom igazán sok pakolóhelyet jelent, így a bőrönd akár több személy dolgait is elnyeli. A kemény héj optimális választás elsősorban fokozott, textil borítású társainál nagyobb tartóssága miatt. Ezután nem kell aggódnod sem a bőrönd, sem az abban lévő dolgok épségéért. Kék színe tökéletesen kiegészíti stílusos megjelenését. Bárhova vezessen is az utad, a(z) Roncato Fusion 77, kék TSA záras utazóbőrönd mindig ügyes segítőtársad lesz, amely első látásra elkápráztat tökéletes kidolgozottságával és funkcionalitásával.

A hasznos TSA zár a bőröndök első osztályú védelmét nyújtja

A légi közlekedés fokozott biztonsága érdekében gyakorivá vált, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. Általában nincs szükség a bőrönd kinyitására, de az ellenőrök néha kénytelenek a zárat is kinyitni. Az úgynevezett TSA zár viszont egy speciális eszközzel, feszegetés nélkül kinyitható. Azonban nem kell félned, a bőröndödhöz csak a biztonsági személyzet férhet hozzá. A(z) Roncato Fusion 77, kék TSA záras utazóbőrönd kényelmesen bezárható egy három számjegyből álló kóddal és nyugodtan utazhatsz.

A(z) Roncato Fusion 77, kék bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgővel is fel van szerelve, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • A névcímke nagyban segíthet, ha elveszett a csomagod
  • A beépített húzószerkezet nagyban megkönnyíti a bőrönd kezelését
  • Csatos pánt a ruhák rögzítéséhez

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 4,1 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 102 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 77 cm
Szélesség 51 cm
Hosszúság/mélység 28 cm

Méret

Táska mérete L

Felszerelés

Felszerelés Címke, Rögzítőpántok
Kerekek Forgó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Keményfedeles

Méret

Táska mérete L
Kód:  SPTrct17
Termékszám:  8008957473405

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10