Oldal frissítése

Roncato Fusion 65, kék

Kiegészítők a termékhez

Roncato Fusion 65, kék

Szeretnéd az utazást is elegánssá tenni? A(z) Roncato Fusion 65, kék bőrönd mindent tud, amit a régebbi poggyászok nem. A(z) 70 l -es hely elégséges, bármennyire sok dolgot is vinnél magaddal. A külső, kemény héj megfelelő választás szilárdságának és vízállóságának köszönhetően. Még a repülőtéri rakodás során tapasztalható nem túl kíméletes bánásmód sem tehet benne kárt. Kék színe tökéletesen kiegészíti stílusos megjelenését. Bárhova is mész, a(z) Roncato Fusion 65, kék TSA záras utazóbőrönd mindig megbízható segítőtársad lesz, amely rögtön lenyűgöz egyedi kidolgozottságával és részletgazdag praktikumával.

A praktikus TSA zár megbízhatóan védi a bőröndben lévő dolgokat

A légi közlekedéssel kapcsolatos kockázatok kiküszöbölésének érdekében szinte általánossá vált, hogy egy repülőtéri TSA (Transportation Security Administration - Közlekedésbiztonsági hatóság) ellenőr gondosan átvizsgálhat bármilyen csomagot. Általában csak a kézi szkennert használják, de az ellenőröknek néha a zárat is ki kell kattintaniuk. A speciális TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. Azonban nem kell nyugtalankodnod, indokolatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Roncato Fusion 65, kék TSA záras utazóbőrönd gyorsan bezárható egy három számjegyet használó kóddal és nem kell többet aggódnod.

A(z) Roncato Fusion 65, kék bőrönd legfontosabb tulajdonságai

  • A bőrönd négy görgővel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • A bőröndcímke segíthet hogy gyorsabban megtaláld saját csomagodat a sok egyforma bőrönd között
  • A kézre álló húzószerkezet kiküszöböli a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Rögzítő pánt az elcsomagolt dolgok stabilabb rögzítéséhez

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 3 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 70 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 65 cm
Szélesség 45 cm
Hosszúság/mélység 26 cm

Méret

Táska mérete M

Felszerelés

Felszerelés Címke, Rögzítőpántok
Kerekek Forgó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Keményfedeles

Méret

Táska mérete M
Kód:  SPTrct14
Termékszám:  8008957473450

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05