Oldal frissítése

Roncato City Break 75 cm, fekete

Kiegészítők a termékhez

Roncato City Break 75 cm, fekete

Utazni stílusosan is lehet. A(z) Roncato City Break 75 cm, fekete bőrönd a csomagolást egészen új szintre emeli. A(z) 113 l -es térfogat igazán sok pakolóhelyet jelent, így nem kell kompromisszumokat kötnöd csomagolás közben. A textil anyagú bőrönd tökéletes megoldás az olyan utazóknak, akik egy könnyű poggyászra vágynak, nagyszerű áron. A cipzáras kivitel miatt a bőrönd rakodóterülete finoman megemelhető. Bárhova vezessen is az utad, a(z) Roncato City Break 75 cm, fekete TSA záras bőrönd mindig megbízható útitársad lesz, amely azonnal elkápráztat egyedi kidolgozottságával és praktikus funkcionalitásával.

A jól használható TSA zár megbízhatóan védi a bőröndben lévő dolgokat

A biztonság növelése érdekében általánosan bevezetésre került, hogy a közlekedésbiztonsági hatóság ellenőre bármilyen poggyászt ellenőrizhet. Általában a munkájukhoz elegendő a kézi szkenner használata, de az ellenőrök néha kénytelenek a zárat is kinyitni. A különleges TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. Azonban nem kell aggódnod, indokolatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Roncato City Break 75 cm, fekete TSA záras bőrönd egyszerűen lezárható egy három karakteres számkódos zárral és letudhatod a gondot.

A(z) Roncato City Break 75 cm, fekete bőrönd legfontosabb tulajdonságai

  • A bőrönd négy görgővel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • A névcímke segíthet, hogy gyorsabban megtaláld a csomagodat a poggyászkiadásnál
  • A beépített húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 3,75 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 113 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 75 cm
Szélesség 48 cm
Hosszúság/mélység 29 cm

Méret

Táska mérete L

Felszerelés

Felszerelés Címke
Kerekek Kemény
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil

Méret

Táska mérete L
Kód:  SPTrct075
Termékszám:  8008957494257

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05