Oldal frissítése

Roncato City Break 75 cm, kék

Kiegészítők a termékhez

Roncato City Break 75 cm, kék

Utazni stílusosan is lehet. A(z) Roncato City Break 75 cm, kék bőrönd a csomagolást egészen új szintre emeli. A(z) 113 l -es térfogat rendkívül sok helyet jelent, így akár az egész család dolgait bepakolhatod egy bőröndbe. A textil burkolatú bőrönd nagyszerű megoldás azoknak az utazóknak, akik egy könnyű poggyászra vágynak, nagyszerű áron. A textil sajátságos jellemzőinek köszönhetően a bőrönd pakolóterülete enyhén nagyobbá tehető. Bárhova is utazol, a(z) Roncato City Break 75 cm, kék TSA záras utazóbőrönd megbízható útitársad lesz, amely azonnal ámulatba ejt egyedi megjelenésével és funkcionalitásával.

A hasznos TSA zár az okos utazók választása

A légi közlekedés fokozott biztonsága érdekében szinte általánossá vált, hogy a repülőtér erre kiképzett személyzete bárkinek a bőröndjét átnézheti. Általában elegendő az egyszerű szkennelés, de az ellenőröknek néha a zárat is ki kell kattintaniuk. Az úgynevezett TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható. Azonban nem kell félned, jogosulatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Roncato City Break 75 cm, kék TSA záras utazóbőrönd pillanatok alatt bebiztosítható egy három számjegyű kóddal és nyugodtan utazhatsz.

A(z) Roncato City Break 75 cm, kék bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgőt tudhat magáénak, amelyek rendkívül tartósak
  • A bőröndcímke nagyban segíthet, hogy gyorsabban megtaláld a csomagodat a poggyászkiadásnál
  • Az integrált húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 3,75 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 113 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 75 cm
Szélesség 48 cm
Hosszúság/mélység 29 cm

Méret

Táska mérete L

Felszerelés

Felszerelés Címke
Kerekek Kemény
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil

Méret

Táska mérete L
Kód:  SPTrct076
Termékszám:  8008957494271

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20