Oldal frissítése

Roncato City Break 63 cm, fekete

Kiegészítők a termékhez

Roncato City Break 63 cm, fekete

Utazni stílusosan is lehet. A(z) Roncato City Break 63 cm, fekete bőrönd egy igazi gyöngyszem, amely minden utazót lenyűgöz. A(z) 78 l -es űrtartalom elégséges, bármennyire sok dolgot is vinnél magaddal. A textilből készült bőrönd kiváló megoldás az olyanok számára, akik nem visznek magukkal törékeny dolgokat. A textil sajátságos jellemzőinek köszönhetően a bőrönd belseje egy kicsit nagyobbá tehető. Bárhova is repülsz, a(z) Roncato City Break 63 cm, fekete TSA záras utazóbőrönd mindig ügyes segítőtársad lesz, amely azonnal elbűvöl kidolgozottságával és részletgazdag praktikumával.

A jól használható TSA zár elengedhetetlen a körültekintő utazók számára

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében gyakorivá vált, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. Általában a munkájukhoz elegendő a kézi szkenner használata, de az ellenőrök néha kénytelenek a zárat is kinyitni. A különleges TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható, amivel a reptéri személyzet fel van szerelve. Azonban nem kell félned, indokolatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Roncato City Break 63 cm, fekete TSA záras utazóbőrönd könnyen bezárható egy három karakteres számkódos zárral és letudhatod a gondot.

A(z) Roncato City Break 63 cm, fekete bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgőt is kapott, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen felületeken is
  • A névcímke nagyban segíthet a bőrönd gyors felismerésében a futószalagon
  • A kényelmes húzószerkezet nagyban megkönnyíti a bőrönd kezelését

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 3,2 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 78 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 63 cm
Szélesség 44 cm
Hosszúság/mélység 27 cm

Méret

Táska mérete M

Felszerelés

Felszerelés Címke
Kerekek Kemény
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil

Méret

Táska mérete M
Kód:  SPTrct063
Termékszám:  8008957494219

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20