Oldal frissítése

Roncato City Break 55 cm, fekete

Kiegészítők a termékhez

Roncato City Break 55 cm, fekete

Utazni stílusosan is lehet. A(z) Roncato City Break 55 cm, fekete bőrönd mindent tud, amit a régebbi poggyászok nem. A bőrönd tömege pusztán 2 kg, így nem foglalja el a kilókat feleslegesen az igazán fontos becsomagolnivalók elől. Az „S”-es méret lehetővé teszi, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék a becsekkoláskor a reptéren. A(z) 48 l -es hely pont megfelelő a legszükségesebb dolgok elcsomagolásához. A textil borítású bőrönd kitűnő megoldás azok számára, akik inkább a könnyűséget részesítik előnyben a vízhatlansággal szemben. A cipzáras kivitel révén a bőrönd rakodóterülete kismértékben megnagyítható. Bárhova is mész, a(z) Roncato City Break 55 cm, fekete TSA záras utazóbőrönd megbízható útitársad lesz, amely egy pillanat alatt elkápráztat átgondoltságával és ergonomikus felépítésével.

A célszerű TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedés fokozott biztonsága érdekében általánosan bevezetésre került, hogy a repülőtér erre kiképzett személyzete bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. A bőröndöket általában csak szkennelik, de az ellenőröknek néha a zárat is ki kell kattintaniuk. Az úgynevezett TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. De nem kell aggódnod, csak a biztonsági személyzet férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Roncato City Break 55 cm, fekete TSA záras utazóbőrönd gyorsan bebiztosítható egy háromjegyű kóddal és nem lesz miért aggódnod.

A(z) Roncato City Break 55 cm, fekete bőrönd főbb tulajdonságai

  • A bőrönd két görgővel lett felszerelve, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen talajon is
  • A névcímke segíthet a bőrönd gyors felismerésében a futószalagon
  • A beépített húzószerkezet megelőzi a bőröndcipelés okozta hátfájást

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 2 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 48 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 55 cm
Szélesség 40 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Méret

Táska mérete S

Felszerelés

Felszerelés Címke
Kerekek Kemény
Kerékszám 2
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Felső

Anyag

Típus Textil

Méret

Táska mérete S
Kód:  SPTrct055
Termékszám:  8008957494134

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20