Oldal frissítése

ROMET TURING 7S black

Kiegészítők a termékhez

ROMET TURING 7S black

Kerékátmérő:

26"

Váz:

18"

Villa:

acél

Fékek:

Torpedo / V-brake Alhonga HJ-811AD7

Hátsó váltó:

Shimano Nexus 7 speed

Első váltó:

---

Hajtómű/ Konverter:

Cyclone CTL 38T

Fogaskoszorú:

7 sebesség

Kerekek:

26 × 1,75

A kerékpár tömege:

16,5 kg


Romet Turing 7S női városi kerékpár 

A Romet TURING 7S egy női városi kerékpár, amely lenyűgöz az eredeti kialakításával. A tervezésének köszönhetően ideális a városi közlekedéshez, amelynek során értékelni fogod az egyszerű közlekedés lehetőségét. Alumínium vázból készült, rendkívül erős és tartós. Az első kerék megbízhatóan tartja az acél villát. A kerékpár 7 sebességgel rendelkezik, amelyeket pontosan az aktuális igényeidnek és a forgalmi helyzetnek megfelelően választhatsz ki. A megbízható Torpedo és V-brake Alhonga fékek gondoskodnak az azonnali, precíz megállásról. A Romet női kerékpár kiváló választás a városi közlekedéshez és a rövidebb túrákhoz egyaránt.


26"

Kerékátmérő

16,5 kg

A kerékpár teljes tömege

7

A sebességek száma


Kényelmes és megbízható városi közlekedés

A Romet női kerékpár igazán kényelmes és megbízható közlekedést garantál. Ehhez hozzájárul a minőségi Romet nyereg, amely remekel komfortjával. A kerékpár acél kormányrúddal biztosítja a tökéletes stabilitást, az alumínium dupla falú felnik pedig gondoskodnak a fokozott tartósságról és megbízhatóságról. Az FP-804 klasszikus műanyag pedálokat villogók egészítik ki a biztonságos közlekedésért. A kerékpár felszereltsége magában foglalja a praktikus sárvédőket, a kerékpárszállítót és villogókat is. A Romet Turing 7S egy nagyszerű választás a szabadidős kerékpározáshoz a városban.



Bemutatjuk a Romet márkát

A Romet egy jól ismert márka a kerékpárok és más kétkerekű járművek gyártásában. A gyártás során a lehető legnagyobb elkötelezettséggel dolgoznak a világ legjobb felszerelés- gyártóival, mint például a Shimano vagy a SRAM. A Romet elismerését az ergonómiájának, a biztonságának, a megbízhatóságának és a divatos kivitelezésének köszönheti, amely minden termékükre egyformán igaz, ezért olyan sikeresek az értékesítésben és olyan erősek az európai piacon.
A céljuk, hogy olyan kerékpárokat alkossanak, amelyek ötvözik az innovációt a tökéletes minőséggel, mindezt elfogadható áron. A hegyi kerékpároktól, a városi retro kerékpárokon, a rekreációs és verseny járműveken át egészen a modern elektromos kerékpárokig folyamatosan valósítják meg céljaikat, a világ vezető gyártói közé sorolják őket.

Paraméterek

Felszerelés

Féktípusok V-fék, Taposó (torpedó)
Kerékpár kiegészítők Pedálok a csomagban

Kerékpár típusa

Meghajtás Hagyományos kerékpár
Specializáció Szabadidős
Kerékpár típusa Városi

Rendeltetés

Rendeltetése Női

Tulajdonságok

Kapacitás 110 kg
Váz anyaga Alumínium
Kerék rugózása Rugózás nélküli
Sebességek száma 7
Tömeg 16,5 kg

Méret

Váz magassága 457 mm (17,99 ")
Váz mérete M
Kerék átmérője 26"
Külső gumi szélessége 35 mm (1,38 ")

Szín

Szín Fekete

Modellév

Modell éve 2019

Komponens modellek

Fékek Torpedo / V-brake Alhonga HJ-811AD7 
Kazetta nincs
Hajtómű Cyclone CTL 38T 170 mm
Kerékpáragy Shimano Nexus 7 / Shimano Dynamo 3000 3N
Köpeny 26x1,75
Szár Romet alumínium
Hátsó váltó Shimano Nexus 7 speed
Keréktárcsák alumínium, duplafalú
Váltó Shimano Nexus 7 speed
Kormányrúd Romet acél
Ülés Romet City
Nyeregcső Romet alu 27,2 mm 300 mm
Középcsapágy Shimano
Kód:  SPTro0702
Termékszám:  5907782722937

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15