Oldal frissítése

ROMET JOLENE 6.1

Kiegészítők a termékhez

ROMET JOLENE 6.1

Kerék átmérője:

27,5"

Váz:

alumínium, 6061

Villa:

Teleszkópos

Fékek:

V-brake Alhonga HJ-811AD7

Hátsó váltó:

Shimano ST-EF41 7 sebesség / Shimano ST-EF41 3 sebesség

Első váltó:

Shimano Tourney FD-TY300

Hajtókar/ átalakítók:

Ciklon CTL-3-324 42/34/24 170 mm

Fogaskoszorú:

Shimano MF-TZ500 14-28T 7 sebesség

Gumik:

Michelin ország AT 26 × 2,0

A kerékpár tömege:

13 kg


Romet Jolene 6.1 női hegyi kerékpár 

Élvezd a korlátlan hegyi kerékpározást a Romet Jolene 6.1 minőségi kerékpárjával. Az alumínium vázat 27,5" átmérőjű kerekekkel szerelték fel. Természetesen elülső teleszkópos villával rendelkezik, amely megkönnyíti a legtöbb akadály leküzdését. A Jolene 6.1 női kerékpárt terepen történő használatra tervezték, függetlenül attól, hogy egy rejtett erdei utat, vagy poros terepet választasz. Az utazás mindig nagy élmény lesz számodra. A kiváló minőségű Alhonga fékekkel még a hegyről lefelé is bicklizhetsz, miközben megpróbálhatod elérni a maximális sebességet. Határozottan értékelni fogod a 21 lehetséges sebességfokozatot felfelé haladva, amikor erőnlétednek megfelelően állíthatod be a sebességet.


27,5"

Kerék átmérője

13 kg

A kerékpár teljes tömege

21

Sebességek száma


A Romet Jolene 6.1 terepen történő használatra készült

A teleszkóp és a könnyű alumínium váz egyértelműen jelzi, hogy a Romet Jolene 6.1-nek a terepen van a helye. Az úton való biciklizés kissé unalmas. A 21 választható sebességnek köszönhetően a legmeredekebb hegynek is nekivághatsz, és a lejtőkön is felgyorsulhatsz. A dupla alumínium felnik azon ütődéseket képesek kezelni, amelyeket a teleszkópos villa már nem.



A Romet bemutatása

A Romet cég kerékpárok és más két kerekű járművek gyártásáról ismert. A gyártás során a lehető legnagyobb elkötelezettséggel dolgozik a világ legjobb tartozék gyártóival, mint például a Shimano vagy a SRAM céggel. A Romet elismertségét az ergonómiára, a biztonságra, a megbízhatóságra és a formatervezésre fordított figyelmével nyerte el, amely közvetlen hatással van az értékesítési sikerre és az európai piacon egyre erősebb pozíciójára.
 
   Célja, hogy olyan kerékpárokat állítson elő, amelyek az innovációt a tökéletes minőséggel ötvözik, mindezt elfogadható áron. A trekking kerékpároktól kezdve, a városi retro kerékpárokon, a rekreációs és verseny járműveken át a modern elektromos kerékpárokig folyamatosan valósítja meg céljait, amelynek köszönhetően a világ vezető gyártói közé tartozik.


Kód:  SPTro0642nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15