Oldal frissítése

ROMET GAZELA 2

Kiegészítők a termékhez

ROMET GAZELA 2

A(z) ROMET GAZELA 2 női kerékpár tökéletes választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Ez egy ún. cross vagy trekking kerékpár. Legfőképp aszfalton remekel. Rövidebb kerékpártúrákhoz javasolt, mivel egyenes testtartást igényel. De nem jelent kompromisszumot az országúti és a mountain bike között, sokkal inkább városinak tekinthető. A(z) Romet által tervezett kerékpár 21 fokozattal rendelkezik. A kerekek mérete 700C. Ennek következtében képes az aszfalton hatékonyan és gyorsan haladni.

A(z) ROMET GAZELA 2 női kerékpár lényegesebb sajátosságai

  • A(z) Trekkinghez kerékpár 21 áttételi fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövek felhasználásával készült
  • Max. terhelhetőség: 90 kg
  • A kerék átmérője: 700C
  • Rugós felfüggesztés
  • A(z) Trekkinghez kerékpár Hidraulikus tárcsa fékekkel rendelkezik
  • A(z) ROMET GAZELA 2 súlya: 17,3 kg

A(z) ROMET GAZELA 2 anyaga és menettulajdonságai

A váz alumínium-csövekből készült. Erről a különleges anyagról érdemes megemlíteni, hogy könnyű és ellenálló. Ráadásul a rozsdától sem kell félteni. Max. terhelhetősége: 90 kg. A(z) ROMET GAZELA 2 szimpla rugós villával rendelkezik. Legnagyobb pozitívuma, hogy egyszerű és olcsó fenntartani. A villa rugóútja 63 mm, így szépen tompítja az úthibákból származó rázkódásokat. A(z) Romet kerékpárját mechanikus tárcsafékekkel látták el. Az első és hátsó tárcsa átmérője 160 mm illetve 160 mm, amely kiváló fékerőt biztosít.

Kód:  SPTro0883nad
Termékszám:  SPTro0883nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05